мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Таблет ПЦ вс традиционалне Нотебоок

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Мар 2008, 15:41
Нови члан групе

Default Таблет ПЦ вс традиционалне Нотебоок

Бок!

Им 'хандсоме код различитим пријеносницима доступних на тржишту данас, а ја не могу да одлучи да ли је таблета или свеске ће бити боља идеја.

Имам нотебоок управо сада, а то ће бити сасвим у реду за прилично мало, па није као да ћу бити догађај било који купују за неког времена (вероватно година или на тај начин), али сам питајући се што ја би требао бити хандсоме то.

Занима ме једна таблета кабриолет свеске јер то би било сјајно да бисте могли узети белешке и ствари у класи на мој лаптоп, уместо коришћења папира (која је једноставно изгубљен) и ја и љубав помоћу Пхотосхоп играти са цртежа, али као и сада, Им 'заглави цртање са мишем: (
Међутим, ми такође захтевају прилично високих перформанси из моје рачунар у погледу хардвера. Свиђа ми се игре, која ми је највећа брига, јер ја нисам посебно упознат са графикама картице и Им 'имајући један тврд вријеме одређивању ако Таблет рачунара имају пристојне графичке картице. Већина игара које сам играти нису посебно тешко на графику, али ја то желели играти Заборав (кад сам да има приступ рачунару које може), па ако бих могао добити машина са могућности да играју да, било би невероватно. Такође сам покренути велики број процеса у исто време, тако пристојан ЦПУ брзина и величине РАМ-а би било лепо.

Ја сам чуо да таблете имају ниже перформансе и већа цена, па не знам ако ће се исплати купити неки.

Мој тренутни лаптоп има 1.6ГХз Дуал Цоре АМД 64бит ЦПУ, 1ГБ РАМ-а и интегрисани НВИДИА графику картицу (нисам сигуран за тачан тип), и око 90ГБ хард диск простор. Имам све то за $ 999ЦДН
Ја сам у реду са праведан о све оне наочаре, али лепсси графичком картицом би било идеално и надајмо * А * ЦПУ 2ГХз. Какав цена разлике сам гледајући таблета за нотебоок-кабриолет у поређењу са традиционалним лаптоп, и шта ви мислите да ће бити доступна на годину или две до сада?
Old 26. Мар 2008, 21:59
Донаторска Група

полазна цена за већину Таблет рачунара је $ 1000 и изнад. према томе, то је обично срање, или рецертифиед или отворите кутију или нешто. постоји велика разлика постоји. тек након што је способност за писање на екрану, и окренути се око те ствари чини да је много више него лаптоп из истог калибра.

овде је врло јефтини Таблет.
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16834147560

то је прилично пристојан са оним што нуди.

будући да се помиње нисте били упознати са врло графичке картице, ја ћу вас просвијетлити неке. постоји неколико типова за рачунаре. ПЦИ, ПЦИ-Е 16кс, а ПЦИ-Е 2.0. они иду у циљу од најгорих до најбољих. модел у таблетама и показао да ти је модел који би био ПЦИ. па с обзиром на то да, то није врло снажно на све. и нажалост, да је то САМО модел који се нуди у једном таблета.

таблете никада нису значило да се гаминг лаптоп. можете ставити ОСТАЛЕ хардвера лепо тамо, што значи леп процесор, РАМ и хард диск, али ништа друго.

морате врста дати и узети мало. Желите ли се таблета функцију, или бисте желели игри?

ако је одговор да на прво место, добили таблета. Да се на други, лаптоп. вероватно није врло мало подиже новости, али да је тешко истину. не тачке водећи вас. картицу која је тамо, на ГеФорце ГО 6150, имао је много потешкоћа приказивање ствари као портал који нису били врло грубо на графику. заборав вероватно неће приказивати. како би се играмо воле Заборав на лаптоп, ти би требао модел од ГеФорце серије 7 и више.

ако су ти, ја бих сте новац и добити врло леп лаптоп. онда само да са собом лаптоп, куд год да одем и откуцајте своје белешке шкработине уместо њих. за новац који бисте се плаћају за такву таблета, могли бисте добити одличан гаминг лаптоп.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 27. Мар 2008, 01:10
Донаторска Група

Ја сам један од оних који се користе ХПС и морам рећи да су врло добри

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 27. Мар 2008, 07:25
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы линк590о View Post
морате врста дати и узети мало. Желите ли се таблета функцију, или бисте желели игри?
: (Ја се престрашила можда рећи да је. Ах добро, ја не с'посе много се може учинити ...

Али ја то стварно осећам да би било вредно да се моје белешке у класи на таблетама, па ће то бити изводљиво онда учи јефтин Таблет ПЦ (не конвертибилност) за белешке и ствари у покрету, а затим зграби рачунара ? Ја знам да можете добити више пута у десктоп за много јефтинији. Ако одем на тај начин, за уштеде на радној површини узимајући уместо лаптоп би требало покривати најмање половину трошкова од таблета ... ви мислите да би могли да функционишу? Ако ми је то учинити на тај начин, Хтео је потребно скоро ништа у погледу хардвера, заправо, једина ствар бих се траже је леп бежичну картицу.

А заправо, ако било ко је користио ту таблета, што је писање попут површине? Да ли бисте се затвори све до користећи папир?
Old 27. Мар 2008, 20:39
Донаторска Група

али на жалост, одговор на то је као директна и мало несретни као што је био први.

стварно не постоји таква ствар као "јефтине" таблета, јер као што сам споменуо, почетна цена за њих и све је било најмање 1000 $ цахонес.

Постоји неколико јефтиније оне између 750 и 1000 марку, али оне су или отворите кутију, или рецертифиед. значење, то је ризично купујете их јер они не могу доћи са гаранција, односно потребну опрему као што су каблови или дискова или нешто. и они ће доћи са инфериорне делова. тако битно, ыоу'ре лоокинг ат 1000 трошења без обзира. која стварно срање.

АЛИ стони рачунари су прилично једноставан за направити јефтино. могли бисте добити врху линију модела за око 800 крупна сачма ових дана. који укључује и леп графичком картицом, као што су један од најновијих модела, тј ГеФорце 8800гт 512МБ, или 9600гт. пуни наочаре могу да садрже 160гиг 7200рпм хард диск, 2 наступе за гаминг РАМ, лијепа Интел Цоре 2 Дуо попут Е6750 или Е8400, пристојан матична плоча, као што су П-35, лијепи случај са неколико навијача, пристојан напајање, а 16кс ДВД погон, Термална пасте, и било ког другог звона и звиздаљкама које се можете сетити. десктоп идеја је врло врло изводљив.

Можда ако подигнута близу $ 2000 (то је у УС доларима бту) можеш купити све делове за лепо радну површину, а још увек имају довољно лево купити Таблет модел који сам ти показао.

2000, али је врло тврд за циљ да означи и ударити. Морао сам скр `ави и чување сваки пени и зарадио само око 650 повиси за куповину већина мојих делова. и мој изградити још није ни довршена ыет. Још увек је потребно како би добили нови монитор и графичка картица. Али сам ради на брошура за највећи део.

али барем је изводљив, чак и за мене. ако добијете посао, вероватно бисте могли прикупити довољно преко љета или тако.
Old 28. Мар 2008, 10:33
Нови члан групе

Заправо, ја сам врло срећан тај начин. Мы университы програм је врло тешко на основу цо-оп искуство, па док ја немам љета искључено да би добили посао љети (имам три семестра годишње уместо две) радим потрошите пола мог 5 година програма у различитим цо -оп послове (који, случајно, платите боље него уобичајена лето на посао у малопродаји или фаст фоод: П). Тако подизање $ 2000 не би требало да буде све што је лоше, стварно.
Иве 'исто тако био цхецкинг оут ебаы. Иве 'био је рекао да је много људи ће купити Таблет, одлучите се не свиђа, а затим покушати продати га искључити на ебаы за чак пола цене су купили га за нову. Им 'не сигуран да ЈА веровати ебаы, али свакако вреди у потрази. Мање новца могу ставити у овај, то боље (јер онда не могу да потрошите више новца на мој наставом).
Сада, ти си рекао да је таблете доступне за под 1000 $ јебани су, али то је у реду по мени, нисам баш тражите велерачунало овде. Све то мора бити у стању да урадите јесте покренути КСП и ОнеНоте (или без обзира на узимање таблета приметите-програм ...). Чак и ако се они не лијепи машина, ако знате било 'јебани' таблете, ја бих и даље желели да проверите њима вањска страна!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Желим Упграде Мој Нотебоок ЦПУ! Хкцуонг Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 22. јула 2009 17:51
Тосхиба М400 Таблет оловком неће се признати притиска металфаце Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 22 мај 2009 17:23
Им 'хандсоме за Таблет ... пандахеад Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 30 5 октобар 2008 14:03
Хоће писања десигенд таблета за КСП ради на мацу тјпеарсон Генерал Хардуаре Цхат 1 2 јануар 2008 19:20
Таблет! цолесхилл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 24 новембар 2007 06:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц