![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba!
Ben farklı dizüstü bilgisayarlar piyasada mevcut bugün arıyorum, ve belirli bir tablet veya dizüstü daha iyi bir fikir olabilir karar değildir. Şimdi bir defter var ve çok iyi bir süre için iyi olacak, bu yüzden ben (belki de bir yıl kadar bir süre için herhangi bir satın alma yapıyor olacak gibi değil) ama ben arıyorum gerektiğini merak ediyorum olsun. Çünkü benim laptop hakkında notlar ve sınıf bir şeyler almak gerek çok iyi olurdu bir hap Cabrio defterinize yerine kağıt kullanarak (bu kolaylıkla kaybolur) ve ilgimi çekiyor ve ben de çizimleri ile oynamaya Photoshop kullanarak, ama aşk olarak şu anda, bir fare ile çizim sıkışmış yaşıyorum: ( Ancak, aynı zamanda donanım açısından benim bilgisayardan oldukça yüksek performans gerektirir. Ben oyun gibi, benim en büyük endişe, bir çok grafik kartları aşina değilim çünkü ve Tablet PC'ler grafik kartı varsa bir sabit zaman belirlenmesinde sorun yaşıyorum. Oyunların çoğu bu oyun özellikle grafik sert değil, ama Oblivion oynamaya bayılırım (ben bunun olura), bu yüzden eğer yetenekleri ile oynamak için bir makine alabilir bir bilgisayara erişiminiz varsa şaşırtıcı. Ayrıca, aynı zamanda iyi olurdu çok iyi CPU hızı ve RAM boyutu süreçlerin yüksek bir sayı çalıştırın. Bu tabletler daha düşük performans ve yüksek bir fiyata sahip, çok değerli bir satın almak eğer olacak bilmiyorum duymuşsunuzdur. Mevcut dizüstü 64bit AMD işlemci, 1GB RAM ve bir NVIDIA grafik kartı (Ben tam tipi emin değilim) entegre, ve 90GB sabit disk alanı 1.6GHz çift çekirdekli vardır. Bütün bu var için $ 999CDN Sadece tüm bu özellikleri ile, ancak iyi bir grafik kartı idealdir ve umarım * * Bir 2GHz CPU iyi yaşıyorum. Fiyat farkları Ne tür bir tableti-dizüstü Cabrio geleneksel bir dizüstü bilgisayar ile karşılaştırıldığında, ve arıyorum ne bir yıl ya da iki artık mevcut olacak sanıyorsun? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
en Tablet PC'ler için başlangıç fiyatı 1000 $ ve üzerindedir. Bu küçük, genellikle kitap veya recertified veya açık kutu falan's. Orada büyük bir fark var. Sadece, kendinizi ekranda yazmak zorunda kalmadan ve etrafında takla falan yapar o da aynı kalibre bir dizüstü bilgisayar o kadar fazla.
Burada bir çok ucuz Tablet's. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560 Bu adil bir sundukları ile iyi's. Yine de çok grafik kartları ile aşina olmayan sözü, sana bazı aydınlatmak edeceğiz. Orada PC'ler için türde bir çift vardır. PCI, PCI-E 16x ve PCI-E 2.0. Bu sırada, en kötü kadar gidin. Bu hap i bir model var gösterdi model bu WOULD çok PCI. böylece, çok güçlü hiç değil verilir. ve ne yazık ki, bu bir tablet in the SADECE Modeli. tablet oyun dizüstü bilgisayarlar olmak amacıyla asla edildi. Orada, nice işlemcisi, RAM ve sabit disk anlamı, ancak diğer güzel donanım koymak başka bir şey değil. size çeşit ve biraz alıyoruz. size veya Tablet özelliği istediğiniz oyun istiyor? Eğer cevap "evet ilk olduğu için, bir tablet alın. evet, dizüstü ikinci için. yandan belki bir çok canlandıran biraz, ama bu zor gerçeği's. hiçbir noktada bir lider. bu var kart var, bu GeForce Go 6150, sorun Portal gibi çok grafik üzerinde sert olmayan şeyler görüntüleştirme bir yeri vardı. af muhtemelen yayınlanmayacaktır. Bu bir laptopunda Oblivion gibi oyunlar oynamak için, bir GeForce 7 serisi ve daha yüksek bir modele ihtiyacı olacak. Eğer sen, ben, para tasarruf ediyorum ve çok güzel bir dizüstü bilgisayar almak. o zaman her yerde gidip türü notlar yerine onları defteri Dizüstü getir. bu tür bir tablet için ödeme duyarım para için, mükemmel bir oyun dizüstü alabilir. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben çok iyi olduğunu söylemek gerekir one of those HPS ve i kullandım
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Ama bu sınıftaki bir tablet üzerine notlar için değerli olacaktır, bu nedenle daha sonra ucuz bir Tablet PC notlar ve Yoldayken şey için (hiçbir konvertibilite), almaya uygun olacağını ve bir masaüstü yakala hissediyorum yapmak ? Seni çok ucuz yolu için bir masaüstü daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer bu şekilde gitmek yerine, bir dizüstü bir masaüstü elde üzerindeki tasarruf Tablet ve maliyetinin en az yarım kapak gerekir ... bu iş olabilir mi? Eğer bu şekilde yapmak idi, ben hiçbir şey yanında donanım açısından gerek ediyorum; gerçekten, ben arayan ediyorum tek şey güzel bir kablosuz kart. Eğer herkes bir hap kullanıyordu Ve aslında, ne gibi yazma yüzey nedir? Misiniz kapatın tüm kağıt kullanarak olmak? |
|
|
|||
|
|||
|
de ne yazık ki, ve biraz olarak ilk talihsiz doğrudan bir cevap bu oldu.
çünkü ben onlar için hiç de az $ 1000 cahones oldu başlangıç fiyatı belirtilen orada gerçekten bir "ucuz" tableti gibi olur,. Bu 750 ile 1000 arasında birkaç ucuz olanları işaretleyin, ancak bu da açık kutu veya recertified uygulanır. anlamı, çünkü onlar kablo veya diskler falan gibi bir garanti veya gerekli teçhizat ile gelen olabilir onları satın alma riskli's. veya aşağı parçaları ile geleceğiz. Bunu aslında, hiçbir konuda 1000 harcama bakarak ne demektir. gerçekten berbat. ANCAK masaüstü oldukça ucuza yapmak kolaydır. sen 800 dolar bu gün çizgi modelinin bir üst alabilir. Bu iyi bir grafik kartı gibi en son modelleri, the GeForce 8800GT 512MB veya 9600gt yani içerir. tüm özellikleri bir 160gig 7200rpm sabit disk, oyun RAM, E6750 veya E8400, p gibi bir anakart-35, birkaç taraftar ile güzel bir durumda 2 Duo gibi güzel bir Intel Core 2 Gb'lik de bir güç kaynağı, bir 16x DVD sürücüsü, termal yapıştırın ve diğer çan ve aklınıza whistles. Masaüstünde fikir çok çok yapılabilir olduğunu. MAYBE Eğer yakın $ 2000 çıkarılması (ABD Doları's), ve güzel masaüstü için tüm parçalar satın alabilirsiniz hala bol olduğu tableti modeli i gösterdi satın almak kaldı BTW. ama 2000 ve isabet amaç için çok zor işaretleyiniz. Sadece parça en satın alma hakkında 650 artırmak Kazanılan I cimrilik ve her kuruşun I kaydetmek vardı. ve yapım benim bile henüz bitmiş değil. Hala yeni bir monitör ve bir grafik kartı almak gerekir. Ama el en çok bölümü için çalışıyordu. ama en azından bana bile yapılabilir's. Eğer bir iş, büyük ihtimalle yeterli bir yaz veya üzerinde zam olabilir. |
|
|
|||
|
|||
|
Aslında çok şanslı yaşıyorum böyle. Benim üniversite programı çok yoğun işbirliği dayanır-op deneyim, bu süre bir yaz iş için yazları kapalı yoksa, (i farklı işbirliği at 5 yıllık programın yarısında harcama yapmak üç dönem bir yıl yerine iki) olması -op işleri (ki, bu arada, bir zamanki yaz işi daha iyi perakende veya hızlı yemek: P at) ödemek. Yani bu, gerçekten kötü olmamalı 2000 $ yükselterek.
Ayrıca eBay kontrol oldum. O insanlar bir sürü bir tablet satın alacak, onlar, sonra don't like it eBay üzerinde yeni aldım bazen yarı fiyata onu satmaya calisirlar karar verdiği demeçte oldum. Eğer eBay güven emin değilim, ama kesinlikle değer bir bakmak. Ben bu işe ne kadar az para koymak için, (çünkü o benim okul hakkında daha fazla para harcamak olabilir) daha iyi. Şimdi, bu tabletler altında $ 1000 için bombok kullanılabilir, dedin ama bana göre sorun yoktu, ben tam bir süper burada arıyor değilim. Tüm Anladım (veya ne tableti not programı alarak XP ve OneNote, çalışma yapabilmek için ...). olduğunu Eğer herhangi bir 'rezil' tabletler bilmek bile güzel değil makineleri, var, ben yine de onları kontrol etmek istiyorsanız! |