менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Tablet PC проти традиційних ноутбуків

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 лютого 2008, 15:41
Нові члени групи

Default Tablet PC проти традиційних ноутбуків

Привіт!

Я дивлюся на різні ноутбуки, наявних на ринку сьогодні, і я не можу вирішити, чи буде таблетки або ноутбук буде кращою ідеєю.

У мене є ноутбук прямо зараз, і все буде нормально, досить довгий час, тому він не такий, як я буду робити покупки в будь-який час (ймовірно, через рік або близько того), але я цікаво, яку я повинен шукати це.

Я зацікавлений в таблетці конвертованих ноутбуків, оскільки це було б чудово мати можливість робити нотатки і речі у своєму класі на моєму ноутбуці, замість того щоб використовувати папір (який легко втратити), і я також люблю використовувати Photoshop грати з малюнками, але станом на зараз, я застряг малюнок за допомогою миші: (
Однак, я також вимагає дуже високої продуктивності з мого комп'ютера з точки зору апаратного забезпечення. Мені подобається гра, яка є моєю найбільшою проблемою, оскільки я не дуже знайомі з графічними картами, і я з працею при визначенні планшетного ПК мають достойної відеокарти. Більшість ігор, що я граю не особливо жорсткі за графіком, але я люблю грати в Oblivion (коли у мене є доступ до комп'ютера, який може), тому, якщо я можу отримати машину з можливістю грати в тому, що було б дивовижний. Я також запускати велику кількість процесів, в той же час, так гідною швидкості процесора і об'єм оперативної пам'яті буде дуже корисна.

Я чула, що таблетки мають більш низьку продуктивність і високу ціну, тому я не знаю, якщо воно коштує того, щоб купити.

Мій поточний 1.6GHz ноутбук оснащений двоядерним процесором AMD 64bit, 1 Гб ОЗУ і інтегрованим NVIDIA відеокарта (я не впевнений у точній типу), і близько 90GB на жорсткому диску. Я отримав все, що для $ 999CDN
Я в порядку з Майже всі ці специфікації, але краще відеокарта буде ідеальним, і ми сподіваємося * * 2-ГГц процесором. Яка різниця в цінах я зараз дивлюся на таблетки-ноутбук конвертованою в порівнянні з традиційним ноутбуком, і що ви думаєте, буде доступна через рік або два тепер?
Old 26 лютого 2008, 21:59
Донор групи

Стартова ціна для більшості планшетних ПК складає $ 1000 і вище. Відповідно до цього, то це зазвичай лайно, або переатестацію або відкрите вікно або щось. існує велика різниця. просто маючи можливість писати на екрані, і відображення його навколо та інше, що робить його набагато більше, ніж ноутбук того ж калібру.

Тут дуже дешеві таблетки.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834147560

це досить пристойна з тим, що вона пропонує.

оскільки Ви згадали ви були не дуже знайомі з графічними картами, я вам кілька просвітити. Є кілька типів для персональних комп'ютерів. PCI, PCI-E 16x і PCI-E 2.0. ті відправляються в порядку від гіршого до кращих. В цій моделі планшетних я показав вам, є моделі, які були б PCI. так, якщо врахувати, що це не дуже потужний на всіх. і, на жаль, це єдина модель, яку запропонувало в таблетці.

Таблетки не були призначені для ігор ноутбуки. Ви можете помістити інших приємних апаратних там, сенсу Nice процесора, оперативної пам'яті і жорсткого диска, але нічого більше.

Ви повинні роду поступок мало. Ви хочете, щоб таблетка функцію, або Ви хотіли б гра?

Якщо відповідь "так" по-перше, отримати пігулки. Так, щоб по-друге, ноутбук. ймовірно, не дуже розрядні підняття новини, але це жорстока правда. немає сенсу провідний вас. карту, що є, GeForce Go 6150, мав багато неприємностей надання речі, як портал, який був не дуже грубе за графіком. Oblivion, ймовірно, не буде працювати. для того, щоб грати в ігри, як Oblivion на переносному комп'ютері, вам буде потрібно модель з серії GeForce 7 і вище.

Якщо б я був, я б зберегти гроші і отримати дуже хороший ноутбук. Потім просто принести ноутбук скрізь ви йдете і введіть відзначає, замість них каракулі. за ці гроші потрібно платити за таку таблетку, ви можете отримати відмінні Laptop Gaming.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 27 лютого 2008, 01:10
Донор групи

Я використовував одну з цих ГЕС, і я повинен сказати, вони дуже гарні

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 27 лютого 2008, 07:25
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав link590o View Post
Ви повинні роду поступок мало. Ви хочете, щоб таблетка функцію, або Ви хотіли б гра?
: (Я боялася, що ви можете сказати, що. Ну що ж, треба думати, не багато чого може бути зроблено ...

Але я дійсно вважаю, що було б доцільно прийняти мої поради: у своєму класі на дошці, так що було б можливим те, щоб підібрати дешевих планшетних ПК (не конвертованості) для нотаток та речі, на ходу, а потім схопив Desktop ? Я знаю, ви можете отримати шляхом більше в робочому столі для набагато дешевше. Якщо я йду таким чином, економія на отримання робочого замість ноутбука доведеться покривати не менше половини від вартості таблетку ... Ви думаєте, що можете працювати? Якщо б я був зробити це так, я б необхідно майже нічого з точки зору апаратного забезпечення; дійсно, єдине, що я би шукав це приємно бездротові карти.

І дійсно, якщо будь-хто використовував тут таблетка, яка Дати поверхні, як? Чи буде на всіх тісні до використання паперу?
Old 27 лютого 2008, 20:39
Донор групи

так, на жаль, відповідь на які в якості прямих і трохи жалю, оскільки перша була.

Там насправді немає такого поняття, як "дешеві" таблетку, тому що, як я вже згадував, початкова ціна на них все було як мінімум $ 1000 cahones.

Є кілька подешевше між 750 і 1000 марки, але ті або відкриті вікна або переатестацію. сенсу, це ризиковано купувати їх, тому що вони можуть не поставляються з гарантією або необхідним обладнанням, таким як кабелі або диски або щось. або вони прийдуть з нижніх частин. настільки істотно, ви дивитеся на витрати 1000 ні на що. яка дійсно засмоктує.

АЛЕ ПК досить легко зробити дешевше. Ви можете отримати вершині модельного близько 800 баксів у ці дні. , Що включає в себе добре відеокарта таких як одну з останніх моделей, тобто GeForce 8800GT 512MB або 9600GT. повні специфікації можуть включати 160gig 7200rpm жорсткий диск, 2 гігабайтами оперативної пам'яті гра, хороший процесор Intel 2 Duo, такі, як E6750 і E8400, гідної плати, такі, як С-35, A Nice випадку з декількома вентиляторами, гідного харчування, 16x DVD-дисків, термопасти, і будь-які інші дзвони і свистки, ви можете думати. Шпалери на робочий ідея дуже і дуже здійснимо.

Може бути, якщо ви підняли, близьких до $ 2000 (це долари США BTW) ви можете придбати всі запчастини для Nice робочому столі, і до цих пір є багато лівого купити таблетку, що я показав вам моделі.

2000, але це дуже жорстка Марка і мета для удару. Мені довелося урізати і економити кожну копійку я отримав тільки дозволить отримати близько 650 придбати більшість моїх частин. і моя побудувати ще навіть не закінчена. Мені ще потрібно, щоб отримати новий монітор і відеокарту. Але я був робітником на подачки по більшій частині.

але принаймні це здійснимо, навіть для мене. Якщо ви отримаєте роботу, ви, імовірно, може зібрати достатньо більше років або близько того.
Old 28 лютого 2008, 10:33
Нові члени групи

Насправді, мені дуже пощастило, що шлях. Мій університет програма дуже сильно на основі кооперативної досвід, так що поки я не маю років надягати років роботи (у мене є три семестри на рік замість двох) я витрачають половину свого 5-річна програма по різних співробітництво -Op робочих місць (які, до речі, платять краще, ніж звичайна літня робота в роздрібній торгівлі або в фаст-фуд: P). Таке підвищення $ 2000 не повинно бути все, що погано, правда.
Також я була Checking Out Ebay. Мені сказали, що багато людей будуть купувати пігулки, вирішити, що їм це не подобається, а потім спробувати продати It Off на Ebay іноді навіть за половину ціни, яку вони купили його на новий. Я не впевнений, якщо я сподіваюся, Ebay, але це, безумовно, заслуговує на вивчення. Менше грошей, я можу покласти в це, тим краще (бо то я можу витрачати більше грошей на моє навчання).
Тепер, ви ж кажете, що таблетки доступні за ціною нижче $ 1000 в Crappy, але це штраф від мене, я не то шукав суперкомп'ютера тут. Все, що є, щоб вона могла зробити, це запустити XP і OneNote (або будь-який інший табличкою конспектування програми ...). Навіть якщо вони не є машинами приємно, якщо ви знаєте про будь-які "Crappy 'таблетки, я все ж таки хотів би перевірити їх!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.