![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам този лаптоп само за няколко месеца. Той започва изключвам изключване на топлоенергия, защото проблемите и аз купих охлаждане подложка за него. Тази фиксирана проблема само да доведе до друг. Сега, когато включа лаптопа дискът се върти и всички светлини хайде и HDD светлината филм за няколко секунди. След това не е дейност на HDD светлина, но все още можете да чуете, че се върти. Имам reseated памет и се опитаха да обувка с различни конфигурации на паметта. Не е изображение на екрана, и тя е напълно празна, не съществува също така и за следприватизационен контрол издава сигнал. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Toshiba M45-S359 Лаптоп - старт бутон не работи | moneybug939 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 3 юни 2009 10:18 |
| Toshiba Qosmio G10-133 фоновия шум - шумът Както Силно настроен В Радио | pacuk01 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 23rd Jan 2008 10:57 |
| ! Търсите LCD екран за Toshiba A60-191! | C0NFU33IO | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 31 Дек 2007 05:38 |
| ОС на TOSHIBA спътник | tutatis | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 07:27 |
| Qosmio F20 + Core 2 Duo = възможно? | Джими Шапка | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 11 Юли 2007 15:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |