![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám tento notebook za pouhých několik měsíců. Je výchozím zámkové volno kvůli teplu otázky a koupil i chladicí podložky pro ni. Tato fixní problém pouze vedlo k druhému. Teď, když jsem zase na notebooku se disk otáčí a všechna světla pojď a HDD světlo blikání po dobu několika sekund. Po této neexistuje činnost na HDD lehké, ale stále se můžete slyšet spinningu. Mám reseated paměti a snažil se boot s různými konfiguracemi paměti. Neexistuje žádný obraz na obrazovce a je zcela prázdný, je zde také žádné POST pípne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Toshiba M45-S359 Laptop - Start tlačítko nefunguje | moneybug939 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. června 2009 10:18 |
| Toshiba Qosmio G10-133 pozadí - praskání Jako Špatně Tuned V Radio | pacuk01 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 23. leden 2008 10:57 |
| ! Při pohledu na LCD displej pro Toshiba A60-191! | C0NFU33IO | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 31. prosince 2007 05:38 |
| OS na TOSHIBA satelit | tutatis | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. prosince 2007 07:27 |
| Qosmio F20 + Core 2 Duo = možné? | Jimmy Hat | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 11. červenec 2007 15:32 |
| Thread Nástroje | |
| |