![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam imao taj laptop za samo nekoliko mjeseci. To počevši shutting off zbog vrućine pitanja i ja kupio hlađenja otirač za to. To je problem fiksne samo dovesti do druge. Sad kad sam uključivanje laptopa disk vrti i sva svjetla, hajde i HDD flickers svjetlosti na nekoliko sekundi. Nakon toga ne postoji aktivnost na HDD svjetla ali još uvijek možete čuti predenje. Imam reseated memorije i pokušao to čizma sa različitim konfiguracijama memorije. Nema slike na ekranu i to je potpuno prazan, tu je i ne POSTAVI beeps. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| M45-S359 Toshiba Laptop - Start gumba ne radi | moneybug939 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. lipnja 2009 10:18 |
| Toshiba Qosmio G10-133 pozadinski šum - pucketanje Poput Loše tuned U Radio | pacuk01 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 23 siječanj 2008 10:57 |
| ! Tražite LCD zaslon za Toshiba A60-191! | C0NFU33IO | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 31. prosinac 2007 05:38 |
| OS na Toshiba satellite | tutatis | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 5. prosinac 2007 07:27 |
| Qosmio F20 + Core 2 Duo = Mogući? | Jimmy Hat | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 11. srpnja 2007 15:32 |
| Thread Tools | |
| |