![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is ezt a laptop csak néhány hónap. Ez kezdő lezárására, mert a hő kérdésekben, és én vettem egy hűtő mat is. Ez meghatározta a probléma csak az vezethet a másikra. Most, amikor bekapcsolja a laptopot, a lemez forog, és az összes lámpát, és gyerünk a HDD fény villog egy pár másodpercig. Ezek után nincs aktivitás a HDD fény, de még mindig hallom fonásra. Van reseated a memória, és megpróbálta boot különféle memória konfigurációkat. Nincs kép a képernyőn, és teljesen üres, akkor nem is POST sípol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba M45-S359 Laptop - Start gomb nem működik | moneybug939 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 3. június 2009 10:18 |
| Toshiba Qosmio G10-133 háttérzajra - pattogó hasonlóan rosszul behangolt Rádió | pacuk01 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 23. január 2008 10:57 |
| ! Looking for LCD képernyő a Toshiba A60-191! | C0NFU33IO | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 31. december 2007 05:38 |
| OS Toshiba Satellite | tutatis | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 5. december 2007 07:27 |
| Qosmio F20 + Core 2 Duo = lehetséges? | Jimmy Hat | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 11. július 2007 15:32 |
| Téma eszközök | |
| |