![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám tento notebook len za niekoľko mesiacov. Je východiskovým zámkové voľno kvôli teplu otázky a kúpil aj chladiace podložky pre ňu. Táto fixná problém len viedlo k druhému. Teraz, keď som zase na notebooku sa disk otáča a všetky svetla pojď a HDD svetlo blikání po dobu niekoľkých sekúnd. Po tejto neexistuje činnosť na HDD ľahké, ale stále sa môžete počuť spinningu. Mám reseated pamäte a snažil sa boot s rôznymi konfiguráciami pamäte. Neexistuje žiadny obraz na obrazovke a je úplne prázdny, je tu tiež žiadne POST pípne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toshiba M45-S359 Laptop - Štart tlačidlo nefunguje | moneybug939 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. júna 2009 10:18 |
| Toshiba Qosmio G10-133 pozadí - praskanie Ako Zle Tuned V Radio | pacuk01 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 23. január 2008 10:57 |
| ! Pri pohľade na LCD displej pre Toshiba A60-191! | C0NFU33IO | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 31. decembra 2007 05:38 |
| OS na TOSHIBA satelit | tutatis | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. decembra 2007 07:27 |
| Qosmio F20 + Core 2 Duo = možné? | Jimmy Hat | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 11. júl 2007 15:32 |
| Thread Tools | |
| |