![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im опитвате да получите нова touchphone, доколкото там са 2, който хвана вниманието ми, едно е htc пипай диамант , а другият ще бъде iphone 3G (16GB), Доколкото знам, кураж ми се да ми казваш да получите HTC докосване диамант, но приятелят ми ме пази pestering iphone, вместо да отида. Причината, поради която HTC над iPhone coz му много стилно, отколкото другите, но честно LOL Im сериозно ще получи нов телефон тази година трябва съвети Неща, които аз предпочитам / подобни, - Добра скорост на обработка - WiFi - Фотоапарат - Музика - 3G, Bluetooth - Интернет браузъра - Животни, като календар, за да направя списък и т.н. - Повече функции ще бъдат по-добре Im готови да похарчите между £ 300 - £ 500 Мислите ли, имате някакви други модел, който е по-добре от 2, че аз имам изброени направете акции ... Трябва експертни съвети coz това ще бъде първият ми touchphone coz тъй Im все още се използва Sony Ericsson W850i и стареене ... Благодаря U |
|
| |||
| |||
| Samsung Tocco (F480/90) е още един заслужава обсъждане, това е евтин от конкурентите, и въпреки че Samsungs са сравнително добре познати неща става лошо (най-вече на батерии) те са дори по-добре за фиксиране / замяна на проблема. Както може би Предполагам F490 е по-нова версия, идва с малко повече, разходите за един много учудващо малко повече, но като сте бюджет е над цената, все пак, аз съм се познае бихте изберат за това. Info & рецензия тук Игнорирай страна казва интерфейса не работи добре, те са се много критични, на само Проблемът с тях е една превъртате през списъка (от кажеш, музика) неговата твърда, за да го определите къде искате да ви се, това е така, защото това, което той действително е да направя една страница определяне типа операция, така дъното песен, ако Вие scrolled веднъж ще се появи, но следващите една след би. Всички, които са прави е вдъхновявам страница предвидена функция. Тя може да бъде доста досадно, ако сте казват търсиш песен започва "Ib", а отдолу е "Iazzzzzzzzz" вие знаете неговата следващите един, за компютър, която бихте превъртете малко и тя би helpfully бъде точно пред от вас, но тук тя ще бъде на самия връх. Но по мое мнение, въпреки че нейната голяма телефон, може дори да бъде начин за промяна на броя на линиите отстраняват в превъртате, които не притежават телефона, аз не знам.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами основната причина да не получите iphone, е, ако не искате да отидете към O2 като доставчик (не знам кой сте в момента, въпреки че, така че това не може да бъде проблем), са hacks, за да може той да използва всяка мрежа, но те са трети лица, програми и те се променят начинът, по който телефонът работи (както е направено за да работи само с O2), така че бъдете внимателни, ако вие се правите това.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Има календари и неща, 5MP камера (така по-добър от iphone), можете да изпращате MMS всъщност (за разлика от iphone), е безжична, Bluetooth, малка мишка също, alrams, задачите списък и мобилен офис.
| |||
| |||
| Цитат:
3,2 мега пиксел камера най-голямата 3G мрежа глобалният 1вия докосване на екрана, че действително може да се чувстват идва с 8 концерта микро SD карта пълен HTML браузър и от RIM. те правят телефони, а не компютри:) възпроизвежда всички видове аудио файлове vznavigator и къпина навигация списъкът продължава. Google го |
|
| |||
| |||
| Харесвам HTC телефони себе си. На ОС, за разлика от други производители. Техният сайт има някои хубава търсят телефони ние приучавам вижте тук за няколко години. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 3 грама iphone | robina80 | Лаптопи, Mobiles & текст | 11 | 4 ноември 2008 10:32 |
| IPhone оферта | somptingson | Изключено Тема Дискусия | 4 | 29 Jan 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Изключено Тема Дискусия | 5 | 30 декември 2007 12:22 |
| Лил Q за iphone | Джими Шапка | Изключено Тема Дискусия | 12 | 28 Дек 2007 17:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |