![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im snaží získat nové touchphone, pokud tam jsou 2, který ulovených mé pozornosti, je HTC dotek diamant a ostatní by měly být iPhone 3G (16 GB), Pokud vím, moje vnitřnosti se mi říct, co HTC dotek diamant, ale můj přítel zachovat obtěžující mi dostat iphone místo. Důvod, proč HTC přes iPhone coz jeho hodně stylový než ostatní LOL ale upřímně im vážně dostaneme nové telefonní letos potřebují radu Věci, které mám nejraději / rád, - Dobrá rychlost zpracování - Wifi - Kamera - Hudba - 3G, Bluetooth - Procházení Internetu - Materiály, jako je kalendář, seznam úkolů a etc - Více funkcí by bylo lepší Im ochotni utratit mezi £ 300 - £ 500 Myslíte si kluci mají jakýkoli jiný model, který je lepší než 2, které jsem uvedl prosím akcii ... potřebujete odbornou radu coz by to bylo moje první touchphone coz od im stále používá Sony Ericsson W850i a jeho stárnutí ... děkuji u |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Tocco (F480/90) je ještě jeden stojí za úvahu, je to levnější než konkurenti, a přestože Samsungs je poměrně dobře známo, co bude špatně (většinou baterie) jsou ještě lepší pro stanovení / nahrazuje problém. Jak byste odhadnout F490 je novější verze přichází s trochu více, náklady velmi překvapivě malé množství, ale jak jste rozpočet je více než cena stejně, jsem hádat, že byste se rozhodnout pro to. Info & Recenze zde Ignorovat část rčení rozhraní nefunguje dobře, už je velmi kritická, je jenom Skutečný problém s tím je jednou rolování dolů přes seznam (z říkají, hudba) jeho těžké dostat se na pin místě, kde jste si ji, protože je to, co to vlastně dělá, je udělat si stránky typu operace, takže spodní písničku, pokud Vám skrolovaný jednou nebude zobrazen, ale další po by. Všechno, co jste udělal, je animovat stránku dolů funkce. Může to být docela otravné, pokud jste řekl hledá písničku výchozí "Ib" a dole je "Iazzzzzzzzz" Znáte své příští, na PC, které byste navigační trochu a bylo by ochotně se přímo před z vás, ale tady by to být přímo na vrchol. Ale podle mého názoru i přesto, že jeho velký telefon, může být i způsob, jak změnit počet řádků přeskočí v rolování, nikoli vlastní telefon, nevím.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I hlavní důvod, proč by neměly získat iPhone, je, pokud nechcete jít do O2 jako svého poskytovatele (Nevím, kdo jste ve chvíli, když, tak to nemusí být problém), existují rozsekává ven, aby je mohl použít libovolné síti, ale jsou i programy třetích stran, které mění způsob, jakým se telefon funguje (jako to bylo provedeno pouze na práci s O2), takže buďte opatrní, pokud máte dělat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung omnia (SGH-i900v). Má kalendářů a podobně, 5MP fotoaparátem (to lepší než iphone), můžete si skutečně posílat MMS (na rozdíl od iphone), je bezdrátová, Bluetooth, myš příliš málo, alrams, seznam úkolů a mobilní kancelář.
| |||
| |||
| Citace:
3.2 mega pixel kamera Největší 3g síti její globální 1. dotykové obrazovky, které můžete skutečně cítit přichází s 8 koncert Micro SD karty plný html prohlížeč a jeho provedené ráfku. dělají telefony a počítače, které nejsou:) přehrává nejrůznější audio soubory vznavigator a ostružinovou nav A seznam pokračuje. Google je |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi HTC telefonů sám. OS, na rozdíl od jiných tvůrců. Jejich místě má některé příjemné telefony hledali jsme zvyklý vidět tady za pár let. |