μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Ποια touchphone για μένα HTC ή iPhone ή άλλα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Οκτ 2008, 19:35
Μέλος Ομάδα

Default Ποια touchphone για μένα HTC ή iPhone ή άλλα;

Im προσπαθεί να βάλει ένα νέο touchphone, μέχρι στιγμής υπάρχουν 2, το οποίο τράβηξε την προσοχή μου, το ένα είναι HTC Touch διαμάντι και το άλλο θα είναι το iPhone 3G (16GB), Απ 'όσο γνωρίζω, μου είναι κότσια να μου λες να το HTC Touch διαμάντι, αλλά ο φίλος μου διατηρεί pestering μου αντί να iphone. Λόγος για τον οποίο κατά HTC iPhone coz την πολύ κομψό από το άλλο, αλλά ειλικρινά LOL im σοβαρά θα λάβει νέο τηλέφωνο φέτος χρειάζονται συμβουλές

Πράγματα που προτιμώ / ήθελε,
- Καλή ταχύτητα επεξεργασίας
- Wifi
- Κάμερα
- Μουσική
- 3G, bluetooth
- Περιήγηση στο Internet
- Τρόφιμα όπως το ημερολόγιο, να κάνουμε λίστα και κτλ
- Περισσότερες λειτουργίες που θα είναι καλύτερα

Im πρόθυμοι να δαπανήσουν μεταξύ £ 300 - £ 500

Να σας παιδιά έχουν οποιοδήποτε άλλο μοντέλο που είναι καλύτερη από το 2 που έχω αναφέρονται κάντε μερίδιο ... ανάγκη συμβουλών εμπειρογνωμόνων coz αυτό θα ήταν το πρώτο μου touchphone coz im εφόσον εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Sony Ericsson W850i και τη γήρανση και ευχαριστώ ...
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 08:43
Ομάδα Δωρητών

Samsung Tocco (F480/90) είναι ένα άλλο που αξίζει να εξεταστεί, είναι φθηνότερα από τους ανταγωνιστές, και αν είναι λογικά Samsungs γνωστή για πράγματα πάει καλά (κυρίως τις μπαταρίες), από όπου και αν ακόμη καλύτερα για τον καθορισμό / αντικαθιστώντας το πρόβλημα.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε το F490 είναι η νεότερη έκδοση, έρχεται με λίγο περισσότερο, το κόστος σε πολύ πιο εκπληκτικά μικρό ποσό, αλλά, όπως σας έχει προϋπολογισμό πάνω από την τιμή που ούτως ή άλλως, είμαι μαντέψουν που έχετε επιλέξει για αυτό.

Πληροφορίες & αναθεώρηση εδώ
Αγνόησε την πλευρά λέει η διασύνδεση δεν λειτουργεί καλά, θέλει να πολύ κριτική, η μόνο πραγματικό πρόβλημα με αυτό είναι ένα κύλιση κάτω σε μια λίστα (του πω, μουσική) τα σκληρά για να το αποκτήσουν σε pin σημείο όπου θέλετε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό που πραγματικά κάνει είναι να κάνουμε μια σελίδα προβλέπονται τύπο λειτουργίας, ώστε το κάτω μέρος, αν το τραγούδι scrolled σας δεν θα εμφανίζεται μία φορά, αλλά η επόμενη, μετά θα ήταν. Το μόνο που έχουμε κάνει κίνηση είναι μια σελίδα που προβλέπεται λειτουργία.

Μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, αν είστε πω ψάχνει για ένα τραγούδι που αρχίζει "Ιβ" και στο κάτω μέρος ένα είναι "Iazzzzzzzzz" γνωρίζετε την την επόμενη, σε έναν υπολογιστή που έχετε μεταβείτε λίγο και θα ήταν χρήσιμο να είναι ακριβώς μπροστά από εσάς, ωστόσο εδώ θα ήταν δεξιά στην κορυφή.

Όμως, κατά τη γνώμη μου, παρά το ότι ένα μεγάλο τηλέφωνο, μπορεί να είναι ακόμη ένας τρόπος για να αλλάξετε τον αριθμό των γραμμών αγνοούνται στην κύλιση, δεν έχουν στην ιδιοκτησία τους το τηλέφωνο, δεν ξέρω.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 08:52
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν ο κύριος λόγος για να μην πάρετε μια iphone, είναι αν δεν θέλετε να στραφούν στην O2 όπως σας πάροχο (δεν ξέρω που έχετε αυτή τη στιγμή όμως, ναι αυτό μπορεί να μην είναι ένα πρόβλημα), υπάρχουν hacks για να δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιούν κάθε δίκτυο, αλλά είναι τρίτος και προγράμματα που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το τηλέφωνο (όπως είχε γίνει για να λειτουργήσει μόνο με Ο2), ώστε να είστε προσεκτικοί αν έχετε κάτι τέτοιο.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 10ης Οκτώβρη 2008, 15:27
Ομάδα Δωρητών

Samsung Omnia (SGH-i900v). Έχει και τέτοια ημερολόγια, 5MP κάμερα (τόσο καλύτερο από το iphone), μπορείτε να στείλετε MMS (σε αντίθεση με το iPhone), έχει ασύρματο, bluetooth, λίγο πολύ το ποντίκι, alrams, λίστα εργασιών και κινητό γραφείο.

Μεγάλη μικρή συσκευή - μπορεί να έχεις Sim δωρεάν για κάτω από 500 λίρες.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 2 Νοέμβρη 2008, 18:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας jimbeam View Post
Im προσπαθεί να βάλει ένα νέο touchphone, μέχρι στιγμής υπάρχουν 2, το οποίο τράβηξε την προσοχή μου, το ένα είναι HTC Touch διαμάντι και το άλλο θα είναι το iPhone 3G (16GB), Απ 'όσο γνωρίζω, μου είναι κότσια να μου λες να το HTC Touch διαμάντι, αλλά ο φίλος μου διατηρεί pestering μου αντί να iphone. Λόγος για τον οποίο κατά HTC iPhone coz την πολύ κομψό από το άλλο, αλλά ειλικρινά LOL im σοβαρά θα λάβει νέο τηλέφωνο φέτος χρειάζονται συμβουλές

Πράγματα που προτιμώ / ήθελε,
- Καλή ταχύτητα επεξεργασίας
- Wifi
- Κάμερα
- Μουσική
- 3G, bluetooth
- Περιήγηση στο Internet
- Τρόφιμα όπως το ημερολόγιο, να κάνουμε λίστα και κτλ
- Περισσότερες λειτουργίες που θα είναι καλύτερα

Im πρόθυμοι να δαπανήσουν μεταξύ £ 300 - £ 500

Να σας παιδιά έχουν οποιοδήποτε άλλο μοντέλο που είναι καλύτερη από το 2 που έχω αναφέρονται κάντε μερίδιο ... ανάγκη συμβουλών εμπειρογνωμόνων coz αυτό θα ήταν το πρώτο μου touchphone coz im εφόσον εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Sony Ericsson W850i και τη γήρανση και ευχαριστώ ...
Δουλεύω για vzw γι 'αυτό πρέπει να προωθηθεί η καταιγίδα.

3,2 mega pixel cam
μεγαλύτερου δικτύου 3G
την παγκόσμια
1η οθόνη αφής που μπορεί πραγματικά να αισθάνονται
έρχεται με 8 GIG Micro SD Card
πλήρη HTML browser
και από την ζάντα. τους τηλέφωνα και δεν υπολογιστές:)
παίζει όλα τα είδη των αρχείων ήχου
vznavigator και βατόμουρο nav
και ο κατάλογος συνεχίζεται. google it
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 15:55
Μέλος Ομάδα

Μου αρέσει το HTC τηλέφωνα εγώ. Το λειτουργικό σύστημα, η διαφορά από άλλους κατασκευαστές. Το site έχει μερικά ωραία αναζητούν τηλέφωνα μας συνηθίζει δείτε εδώ για μερικά χρόνια.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
3g iphone robina80 Laptops, Κινητά & PDA 11 4η Νοεμβρίου 2008 10:32
IPhone Προσφορά somptingson Off Topic Συζήτηση 4 29 Ιαν 2008 15:36
Iphone dannyriches Off Topic Συζήτηση 5 30 Δεκ. 2007 12:22
Lil q για το iphone Jimmy Hat Off Topic Συζήτηση 12 28 Δεκ. 2007 17:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.