manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Koji touchphone za mene ili HTC iPhone ili drugima?

Reply

Thread Tools
Old 9. listopad 2008, 19:35
Member Group

Default Koji touchphone za mene ili HTC iPhone ili drugima?

Im težak da biste dobili novu touchphone, do sada ima 2 koji je uhvaćen moju pažnju, jedan je HTC touch diamond a druga bi bila iPhone 3G (16GB), Dug kao JA znati, moj crijeva govore mi da dobijete HTC touch diamond, ali moj prijatelj pestering držati mene da biste dobili iPhone umjesto. Razlog zašto HTC iPhone coz nad svojim stilski puno od ostalih LOL ali iskreno im ozbiljno gonna get novi telefon ove godine trebate savjet

Stvari koje volite i / kao što je,
- Dobra brzina procesiranja
- WiFi
- Kamerom
- Glazba
- 3G, Bluetooth
- Internet pregledavanja
- Stuffs kao kalendar, popis obveza i sl.
- Dodatne funkcije bi biti bolji

Im voljni potrošiti između £ 300 - £ 500

Da li vi imati bilo koji drugi model koji je bolji od 2. da sam na popisu molimo Vas da to podijelite ... trebate stručni savjet coz ovo biti moj prvi touchphone coz jer im još uvijek koristite Sony Ericsson W850i i njegova starenja ... hvala u
Old 10. listopad 2008, 08:43
Donatorska Grupa

Samsung Tocco (F480/90) je jedan vrijedan razmatranja, to je jeftinije od konkurencije, i iako su Samsungs razumno dobro poznate stvari za idući krivu (uglavnom baterije) oni su čak i bolje za pričvršćivanje / zamijenivši problem.

Kao što bi pogodite F490 je novija verzija, ima malo više, troškovi vrlo mali iznos začudo više, ali kao da ste proračun je preko cijena anyway, I'm guessing odlučiti koji biste za to.

Info & Review ovdje
Ne obazirati se na dio rekavši sučelje ne radi dobro, oni su se vrlo kritična, u samo stvarni problem s njom je jedan dolje listanje kroz popis (za reći, glazbu) svojih teško da biste dobili Internet to fokusirati gdje ga želite, to je zato što je to zapravo je napraviti stranicu dolje vrstu operacije, tako da je dno, pjesma, ako pomicana vas jednom neće pojavljivati, ali sljedeći bi se nakon nje. Sve što ste učinili je animirati stranicu down funkciju.

To može biti prilično neugodan reći ako ste obličje za početnu pjesmu "IB", a dno je "Iazzzzzzzzz" Znate njen sljedeći jedan, na računalu na koje biste dođite malo i to će biti helpfully ispred od vas, ali ovdje bi bilo desno na vrhu.

Ali, po mom mišljenju to usprkos svojoj veliki telefon, postoji svibanj biti neki način da promijenite broj redaka preskočena u smotuljak, ne posjedovanje telefona, ne znam.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10. listopad 2008, 08:52
Donatorska Grupa

Pa glavni razlog da ne dobijete iphone, ako ne želite prijeći na O2 kao provider (ne znam koji ste u ovom trenutku ipak, tako da ovaj svibanj ne biti problem), postoje hacks da joj omogućiti da koristite bilo koju mrežu, ali su treće strane programe i kako se mijenjaju način na telefon djeluje (kao što je to napravio samo da rade s O2), pa budite oprezni ako ste to.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 10. listopad 2008, 15:27
Donatorska Grupa

Samsung Omnia (SGH-i900v). Ima kalendare i stvari, 5MP kamera (na taj način bolje od iphone), možete stvarno slati MMS-a (za razliku od iPhone), je bežična, Bluetooth, miš malo previše, alrams, popis zadataka i uredski mobitel.

Izvrstan mali uređaj - mogu se dobio Sim Free pod 500 funta.

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 2. studenoga 2008, 18:07
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by jimbeam View Post
Im težak da biste dobili novu touchphone, do sada ima 2 koji je uhvaćen moju pažnju, jedan je HTC touch diamond a druga bi bila iPhone 3G (16GB), Dug kao JA znati, moj crijeva govore mi da dobijete HTC touch diamond, ali moj prijatelj pestering držati mene da biste dobili iPhone umjesto. Razlog zašto HTC iPhone coz nad svojim stilski puno od ostalih LOL ali iskreno im ozbiljno gonna get novi telefon ove godine trebate savjet

Stvari koje volite i / kao što je,
- Dobra brzina procesiranja
- WiFi
- Kamerom
- Glazba
- 3G, Bluetooth
- Internet pregledavanja
- Stuffs kao kalendar, popis obveza i sl.
- Dodatne funkcije bi biti bolji

Im voljni potrošiti između £ 300 - £ 500

Da li vi imati bilo koji drugi model koji je bolji od 2. da sam na popisu molimo Vas da to podijelite ... trebate stručni savjet coz ovo biti moj prvi touchphone coz jer im još uvijek koristite Sony Ericsson W850i i njegova starenja ... hvala u
Ja radim za vzw tako sam za promicanje oluju.

3,2 mega piksela cam
Najveći 3G mreža
njezinu globalnu
1. zaslon osjetljiv na dodir koji možete zaista osjetiti
dolazi s 8 čeze micro SD kartica
puni HTML preglednik
i njegove made by rim. čine telefonima i računalima ne:)
svira sve vrste audio datoteka
vznavigator i kupina nav
ide na popis. Google je
Old 4. studenog 2008, 15:55
Member Group

Sviđa mi se telefone HTC sebe. OS, za razliku od drugih branse. Njihov site ima neki izbirljiv obličje telefone mi navika pogledajte ovdje za nekoliko godina.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
3g iphone robina80 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 11 4. studeni 2008 10:32
IPhone Ponuda somptingson Off Topic Discussion 4 29 siječanj 2008 15:36
Iphone dannyriches Off Topic Discussion 5 30. prosinac 2007 12:22
Lil q o iphone Jimmy Hat Off Topic Discussion 12 28. prosinac 2007 17:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.