![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im težak da biste dobili novu touchphone, do sada ima 2 koji je uhvaćen moju pažnju, jedan je HTC touch diamond a druga bi bila iPhone 3G (16GB), Dug kao JA znati, moj crijeva govore mi da dobijete HTC touch diamond, ali moj prijatelj pestering držati mene da biste dobili iPhone umjesto. Razlog zašto HTC iPhone coz nad svojim stilski puno od ostalih LOL ali iskreno im ozbiljno gonna get novi telefon ove godine trebate savjet Stvari koje volite i / kao što je, - Dobra brzina procesiranja - WiFi - Kamerom - Glazba - 3G, Bluetooth - Internet pregledavanja - Stuffs kao kalendar, popis obveza i sl. - Dodatne funkcije bi biti bolji Im voljni potrošiti između £ 300 - £ 500 Da li vi imati bilo koji drugi model koji je bolji od 2. da sam na popisu molimo Vas da to podijelite ... trebate stručni savjet coz ovo biti moj prvi touchphone coz jer im još uvijek koristite Sony Ericsson W850i i njegova starenja ... hvala u |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Tocco (F480/90) je jedan vrijedan razmatranja, to je jeftinije od konkurencije, i iako su Samsungs razumno dobro poznate stvari za idući krivu (uglavnom baterije) oni su čak i bolje za pričvršćivanje / zamijenivši problem. Kao što bi pogodite F490 je novija verzija, ima malo više, troškovi vrlo mali iznos začudo više, ali kao da ste proračun je preko cijena anyway, I'm guessing odlučiti koji biste za to. Info & Review ovdje Ne obazirati se na dio rekavši sučelje ne radi dobro, oni su se vrlo kritična, u samo stvarni problem s njom je jedan dolje listanje kroz popis (za reći, glazbu) svojih teško da biste dobili Internet to fokusirati gdje ga želite, to je zato što je to zapravo je napraviti stranicu dolje vrstu operacije, tako da je dno, pjesma, ako pomicana vas jednom neće pojavljivati, ali sljedeći bi se nakon nje. Sve što ste učinili je animirati stranicu down funkciju. To može biti prilično neugodan reći ako ste obličje za početnu pjesmu "IB", a dno je "Iazzzzzzzzz" Znate njen sljedeći jedan, na računalu na koje biste dođite malo i to će biti helpfully ispred od vas, ali ovdje bi bilo desno na vrhu. Ali, po mom mišljenju to usprkos svojoj veliki telefon, postoji svibanj biti neki način da promijenite broj redaka preskočena u smotuljak, ne posjedovanje telefona, ne znam.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa glavni razlog da ne dobijete iphone, ako ne želite prijeći na O2 kao provider (ne znam koji ste u ovom trenutku ipak, tako da ovaj svibanj ne biti problem), postoje hacks da joj omogućiti da koristite bilo koju mrežu, ali su treće strane programe i kako se mijenjaju način na telefon djeluje (kao što je to napravio samo da rade s O2), pa budite oprezni ako ste to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Ima kalendare i stvari, 5MP kamera (na taj način bolje od iphone), možete stvarno slati MMS-a (za razliku od iPhone), je bežična, Bluetooth, miš malo previše, alrams, popis zadataka i uredski mobitel.
| |||
| |||
| Quote:
3,2 mega piksela cam Najveći 3G mreža njezinu globalnu 1. zaslon osjetljiv na dodir koji možete zaista osjetiti dolazi s 8 čeze micro SD kartica puni HTML preglednik i njegove made by rim. čine telefonima i računalima ne:) svira sve vrste audio datoteka vznavigator i kupina nav ide na popis. Google je |
|
| |||
| |||
| Sviđa mi se telefone HTC sebe. OS, za razliku od drugih branse. Njihov site ima neki izbirljiv obličje telefone mi navika pogledajte ovdje za nekoliko godina. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 3g iphone | robina80 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 11 | 4. studeni 2008 10:32 |
| IPhone Ponuda | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29 siječanj 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Discussion | 5 | 30. prosinac 2007 12:22 |
| Lil q o iphone | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 12 | 28. prosinac 2007 17:31 |
| Thread Tools | |
| |