kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Melyik touchphone nekem HTC vagy iPhone, vagy mások?

Reply

Téma eszközök
Old Október 9 2008, 19:35
Csoport tagja

Default Melyik touchphone nekem HTC vagy iPhone, vagy mások?

Im megpróbál egy új touchphone, amennyiben van 2, amelyek fogták a figyelmemet, az egyik HTC Touch Diamond és a többi lenne a iPhone 3G (16GB) Amennyire én tudom, az én gyomromban is mondta, hogy a HTC Touch Diamond, de a barátom tartja, hogy nekem pestering iphone helyette. Oka annak, hogy a HTC, mint az iPhone coz sok stílusos, mint a másik LOL, de tényleg komolyan im lesz egy új telefont idén is szükségük van tanácsadásra

A dolgok, hogy én inkább / szeret,
- Jó feldolgozási sebesség
- WiFi
- Kamera
- Zene
- 3G, Bluetooth
- Internet böngészés
- Anyagok, mint a naptár, a teendő lista és etc
- További funkciók jobb lenne

Im szándékozik költeni közötti £ 300 - £ 500

Ön fickók volna minden más modell jobb, mint a 2, amit felsorolt, kérjük részesedése ... szükséges szakértői vélemények coz ez lenne az elsõ touchphone coz im, mivel még a Sony Ericsson W850i és öregedés ... thank u
Old Október 10 2008, 08:43
Donor Group

Samsung Tocco (F480/90) a másik egy Érdemes megvizsgálni, hogy ez olcsóbb, mint a versenytársak, és bár Samsungs a jól ismert dolgok rossz (főleg az akkumulátorok) ők még jobban rögzítésére / helyett a problémát.

Ahogy azt hiszem az F490 egy újabb változata, jön-val egy kicsit több, a költségek nagyon meglepően kis mennyiségben több, de te költségvetésének több, mint az ár egyébként, én guessing you'd választhatja meg.

Info & Review itt
Figyelmen kívül hagyja azt a részét a felület nem működik jól, ők is nagyon kritikus, a csak igazi probléma, hogy az egyik Lapozással le egy lista (a mondjuk, zene), hogy nehezen értem, hogy a PIN-pont, ahová el, ez azért van, mert mi tulajdonképpen nem is csinál egy Page Down típusú működés, így az alsó dal, ha Ön lapoztunk egyszer nem jelenik meg, de a következő után is. Minden, amit tenni az élő oldalt meg működését.

Ez elég idegesítő, ha Ön mondja keres egy dal kezdő "Ib", és az alján egy "Iazzzzzzzzz" Tudod, hogy a következő, a PC you'd lapozzunk egy kicsit, és ez hasznos lehet jobbra elöl Önök azonban itt lenne jobb felső sarkában.

De véleményem szerint annak ellenére, hogy egy nagy telefon, ott is lehet egy módja annak, hogy változik a sorok száma kimarad a görgetés nem birtokolja a telefont, nem tudom.

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Október 10 2008, 08:52
Donor Group

Nos a fő oka, hogy nem kap egy iPhone, hogy ha nem akarod, hogy menjek, hogy az O2, mint a szolgáltató (nem tudom, ki van abban a pillanatban azonban, hogy ez nem lehet probléma), vannak hack ki, hogy ne használja a hálózatot, de ezek a programok és a harmadik fél, mint azok a változó módon, hogy a telefon működik (mint azt, hogy csak az O2), hogy legyen óvatos, ha csináljuk.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 10 2008, 15:27
Donor Group

Samsung Omnia (SGH-i900v). Has naptárak és megtöm, 5MP kamera (így jobb, mint az iPhone), akkor a ténylegesen küldeni MMS (ellentétben az iphone), a vezeték nélküli, Bluetooth, kis egér is alrams, feladatlista és irodai mobil.

Nagy kevés eszközzel - is megvan Sim Ingyenes szerint 500 font.

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old November 2, 2008, 18:07
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by jimbeam View Post
Im megpróbál egy új touchphone, amennyiben van 2, amelyek fogták a figyelmemet, az egyik HTC Touch Diamond és a többi lenne a iPhone 3G (16GB) Amennyire én tudom, az én gyomromban is mondta, hogy a HTC Touch Diamond, de a barátom tartja, hogy nekem pestering iphone helyette. Oka annak, hogy a HTC, mint az iPhone coz sok stílusos, mint a másik LOL, de tényleg komolyan im lesz egy új telefont idén is szükségük van tanácsadásra

A dolgok, hogy én inkább / szeret,
- Jó feldolgozási sebesség
- WiFi
- Kamera
- Zene
- 3G, Bluetooth
- Internet böngészés
- Anyagok, mint a naptár, a teendő lista és etc
- További funkciók jobb lenne

Im szándékozik költeni közötti £ 300 - £ 500

Ön fickók volna minden más modell jobb, mint a 2, amit felsorolt, kérjük részesedése ... szükséges szakértői vélemények coz ez lenne az elsõ touchphone coz im, mivel még a Sony Ericsson W850i és öregedés ... thank u
Dolgozom vzw úgy van, hogy támogassa a vihar.

3,2 Mega pixel kamera
legnagyobb 3G hálózat
globális
1. érintőképernyős, amit valóban úgy érzik,
jön egy 8 koncert Micro SD kártya
Full HTML böngésző
és tett kerékpánt. azok a telefonok, és nem számítógép:)
játszik mindenféle audiók
vznavigator és szeder nav
A lista megy. google it
Old November 4, 2008, 15:55
Csoport tagja

Tetszik a HTC telefonok magam. Az OS, a különbözetet az egyéb döntéshozóknak. Az ő helyén van néhány szép látszó telefonok már megszoktuk lásd itt egy pár év.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.