![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Im מנסה לקבל חדשה touchphone, עד כה יש 2 אשר תפסו את תשומת הלב, היא אחת לגעת htc Diamond והשנייה תהיה iPhone 3G (16GB), ככל שאני יודע, יש לי את האומץ להגיד לי לקבל את HTC Diamond לגעת אבל החבר שלי לשמור טרדני לי להגיע iPhone במקום. הסיבה HTC מעל iPhone coz שלה הרבה יותר אלגנטי אחר LOL אבל באמת קשה IM הולך לקבל טלפון חדש השנה צריך ייעוץ דברים שאני מעדיף / אוהב, - טוב את מהירות העיבוד - WiFi - מצלמה - מוזיקה - 3G, Bluetooth - גלישה באינטרנט - Stuffs כמו לוח שנה, רשימת לעשות וכו ' - יותר פונקציות יהיה טוב יותר Im מוכן להשקיע בין £ 300 - £ 500 האם יש לך חברה אחרת שבה הוא מודל טוב יותר מאשר 2 כי אני צריך לעשות אנא רשום לשתף ... צריך ייעוץ מומחה coz זה יהיה הראשון שלי מאז touchphone coz im עדיין משתמש Sony Ericsson W850i ואת זקנה ... Thank U |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Tocco (F480/90) הוא עוד אחד שווה לקחת בחשבון, זה זול יותר מאשר המתחרים, ולמרות Samsungs הם ידועים סביר טוב דברים הולכים טועה (בעיקר את הסוללות) הם אף יותר תיקנה / המחליף את הבעיה. כפי שאתה היית מניח את F490 הוא גרסה חדשה יותר, מגיע עם קצת יותר, עלויות מאוד מפתיע כמות קטנה יותר, אבל כמו שאתה התקציב מעל מחיר בכל מקרה, אני מנחש שאתה מעוניין להצטרף לזה. מידע & סקירה כאן התעלם חלק אומרים את הממשק אינו פועל כראוי, הם עתה מאוד ביקורתית של בלבד הבעיה האמיתית היא אחת עם גלילה למטה דרך רשימה (של להגיד, מוסיקה) שלה קשה להשיג אותו PIN לנקודה שבה אתה רוצה את זה, כי זה מה שהוא עושה הוא בעצם לעשות דף למטה סוג הפעולה, כך לתחתית אם השיר אתה scrolled פעם לא מופיעים, אבל לצד זה היה אחד לאחר. כל מה שהם שעשיתם הוא הנפש דף למטה לתפקד. זה יכול להיות ממש מעצבן אם אתה אומר מחפש שיר מתחיל "Ib" ו התחתונה היא "Iazzzzzzzzz" אתה יודע את הבא, במחשב אתה מעוניין לגלול קצת וזה היה helpfully מיד לפני עליך, אולם כאן זה יהיה זכות בראש. אבל לדעתי אף כי הטלפון שלה גדול, עשוי גם להיות דרך לשנות את מספר קווי דילוג על ב גלילה, owning הטלפון לא, אני לא יודע.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן הסיבה העיקרית שלא לקבל iPhone, אם הוא לא רוצה ללכת לידי O2 כמו שלך ספק (אני לא יודע מי יש לך ברגע זה אבל כך זה עשוי שלא להיות בעיה), יש hacks החוצה כדי לאפשר את זה כדי להשתמש בכל רשת, אך הן תוכנות צד שלישי, וזאת הם משנים את האופן שבו הטלפון פועל (כפי שזה נעשה רק כדי לעבוד עם O2), כדי להיות זהיר, אם אתה עושה את זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). יש יומנים וכאלה, מצלמה 5MP (כך טוב יותר מאשר את iPhone), למעשה אתה יכול לשלוח MMS (בניגוד iPhone), יש תקשורת אלחוטית, Bluetooth, העכבר קטן מדי, alrams, רשימת משימות ו-Office Mobile.
| |||
| |||
| ציטוט:
3.2 מגה פיקסל פקה הרשת הגדולה ביותר 3g הגלובלית שלה 1 מסך מגע, כי אתה באמת יכול להרגיש מגיע עם 8 חלטורה כרטיס מיקרו SD דפדפן HTML מלא ועל שבוצעו על ידי קיר. הם עושים טלפונים ולא מחשבים:) משחק כל סוגי קבצי שמע BlackBerry ו vznavigator nav את הרשימה ממשיך. Google אותו |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את עצמי HTC טלפונים. מערכת ההפעלה, את ההבדל בין לקובעי אחרים. האתר שלהם יש כמה נחמד להסתכל טלפונים wont אנו רואים כאן במשך כמה שנים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 3g iPhone | robina80 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 11 | 4th נובמבר 2008 10:32 |
| IPhone הצעה | somptingson | דיון Off topic | 4 | 29 ינואר 2008 15:36 |
| IPhone | dannyriches | דיון Off topic | 5 | 30 דצמבר 2007 12:22 |
| ליל ותשובות על iPhone | Hat, ג 'ימי | דיון Off topic | 12 | -28 דצמבר 2007 17:31 |
| שרשרת כלים | |
| |