mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Kuris touchphone man HTC ar iPhone ar kitiems?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 9, 2008, 19:35
Narys

Im trying to get naujas touchphone, kiek yra 2, kuris sužvejojo mano dėmesį, viena yra HTC Touch Diamond ir kitas bus iPhone 3G (16GB) Kiek aš žinau, mano viduriai sako man gauti HTC Touch Diamond, bet mano draugas išlaikyti įkyrėjimas man gauti iphone vietoj. Priežastis, kodėl HTC per iPhone coz jo daug stilingas, nei kitų LOL, bet garbingai jiems rimtai Gonna Get naują telefoną šiemet reikia patarimo

Ką aš norėčiau / patinka,
- Geras apdorojimo greitis
- WiFi
- Kameros
- Muzika
- 3G, "Bluetooth
- Interneto Naršymas
- Produktus, kaip kalendorius, darbų sąrašas ir tt
- Daugiau funkcijų būtų geriau

Im ketinate išleisti nuo £ 300 - £ 500

Ar jus vaikinai turi kitą modelį, kuris yra geresnis nei 2, kad aš išvardytos prašome pasidalinti ... reikia eksperto patarimų coz tai būtų mano pirmasis touchphone coz, nes jiems vis dar naudojate Sony Ericsson W850i ir jos sensta ... thank u
Old Spalis 10, 2008, 08:43
Donorų grupės

Samsung Tocco (F480/90) yra dar viena verta svarstyti, tai pigiau nei konkurentai, nors Samsungs yra gana gerai žinomi dalykai going wrong (daugiausia baterijos), jie net geriau nustatyti / pakeisti problemą.

Kaip galėtumėte atspėti F490 yra naujesne versija, išleista su šiek tiek daugiau, sąnaudos labai stebėtinai nedaug daugiau, bet kaip jūs biudžetas yra per kaina Anyway, I'm guessing norite pasirinkti, kad.

Info & peržiūrėti čia
Ignoruoti dalis sakydamas sąsaja neveikia gerai, jie yra labai kritiškai, tik Tikroji problema su juo yra viena Pereikite per sąrašą (iš sakyti, muzikos) jos sunku gauti jį PIN, kur jūs norite, tai yra dėl to, ką jis iš tiesų tai padaryti puslapio apačią tipo operacija, todėl apačioje daina, jei Jūs przewijany kartą nebus rodomas, tačiau šalia viena po ji. Visi jie padarė, yra animuoti nustatytos funkcijos psl.

Jis gali būti labai erzina, jei jums sako ieškote daina nuo "IB", o apačioje vienas "Iazzzzzzzzz" Jūs žinote, jos viena kitą, ant kompiuterio norite slinkti bit ir jis paslaugiai būti priešais jus, tačiau čia jis bus dešinėje viršuje.

Bet, mano nuomone, nepaisant to, kad jos didelis telefonas, gali net būti būdas keisti ir eilučių skaičių praleido ir nemirksi, ne savininkė telefonas, I don't know.
Old Spalis 10, 2008, 08:52
Donorų grupės

Na pagrindinė priežastis, kodėl negalima įsigyti iPhone, tai jei nenorite, kad pereiti į "O2" kaip savo paslaugų teikėjo (aš nežinau, kas jums šiuo metu, nors taip, tai gali būti problema), yra hacks dėmesį, kad būtų galima jį naudoti bet kokią tinklo, tačiau jie yra trečiosios šalies programomis ir kaip jie kinta, kaip telefonas veikia, (kaip tai buvo padaryta tik su O2), todėl reikia būti atsargiems, jei jūs tai darote.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 10, 2008, 15:27
Donorų grupės

Samsung Omnia (SGH-i900v). Ar kalendoriai ir kita, 5MP kamera (taip geriau nei iPhone), jūs iš tikrųjų galite siųsti MMS (skirtingai nei iPhone), yra bevielis, bluetooth, pele irgi alrams, užduočių sąrašą ir Office Mobile.

Puikus mažas įrenginys - galima įsigyti Sim Nemokami pagal 500 quid.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Lapkritis 2, 2008, 18:07
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by jimbeam View Post
Im trying to get naujas touchphone, kiek yra 2, kuris sužvejojo mano dėmesį, viena yra HTC Touch Diamond ir kitas bus iPhone 3G (16GB) Kiek aš žinau, mano viduriai sako man gauti HTC Touch Diamond, bet mano draugas išlaikyti įkyrėjimas man gauti iphone vietoj. Priežastis, kodėl HTC per iPhone coz jo daug stilingas, nei kitų LOL, bet garbingai jiems rimtai Gonna Get naują telefoną šiemet reikia patarimo

Ką aš norėčiau / patinka,
- Geras apdorojimo greitis
- WiFi
- Kameros
- Muzika
- 3G, "Bluetooth
- Interneto Naršymas
- Produktus, kaip kalendorius, darbų sąrašas ir tt
- Daugiau funkcijų būtų geriau

Im ketinate išleisti nuo £ 300 - £ 500

Ar jus vaikinai turi kitą modelį, kuris yra geresnis nei 2, kad aš išvardytos prašome pasidalinti ... reikia eksperto patarimų coz tai būtų mano pirmasis touchphone coz, nes jiems vis dar naudojate Sony Ericsson W850i ir jos sensta ... thank u
Aš dirbu vzw todėl turiu skatinti audra.

3,2 mega pixel kamera
didžiausias 3G tinklo
Pasaulinio
1. jutiklinis ekranas, kad jūs iš tikrųjų galite jausti
ateina su 8 koncertą micro SD kortelė
Full HTML naršyklė
ir atlikti ratlankio. jie telefonus ir ne kompiuteriuose:)
atlieka visų rūšių garso failus
vznavigator ir gervuogių nav
sąrašas tęsiasi. Google ji
Old Lapkritis 4, 2008, 15:55
Narys

Man patinka HTC telefonų save. OS, iš kitų gamintojų skirtumas. Jų svetainė got some nice looking telefonų papratimas pamatyti per čia keletą metų.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.