![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im trying to get naujas touchphone, kiek yra 2, kuris sužvejojo mano dėmesį, viena yra HTC Touch Diamond ir kitas bus iPhone 3G (16GB) Kiek aš žinau, mano viduriai sako man gauti HTC Touch Diamond, bet mano draugas išlaikyti įkyrėjimas man gauti iphone vietoj. Priežastis, kodėl HTC per iPhone coz jo daug stilingas, nei kitų LOL, bet garbingai jiems rimtai Gonna Get naują telefoną šiemet reikia patarimo Ką aš norėčiau / patinka, - Geras apdorojimo greitis - WiFi - Kameros - Muzika - 3G, "Bluetooth - Interneto Naršymas - Produktus, kaip kalendorius, darbų sąrašas ir tt - Daugiau funkcijų būtų geriau Im ketinate išleisti nuo £ 300 - £ 500 Ar jus vaikinai turi kitą modelį, kuris yra geresnis nei 2, kad aš išvardytos prašome pasidalinti ... reikia eksperto patarimų coz tai būtų mano pirmasis touchphone coz, nes jiems vis dar naudojate Sony Ericsson W850i ir jos sensta ... thank u |
|
| |||
| |||
| Samsung Tocco (F480/90) yra dar viena verta svarstyti, tai pigiau nei konkurentai, nors Samsungs yra gana gerai žinomi dalykai going wrong (daugiausia baterijos), jie net geriau nustatyti / pakeisti problemą. Kaip galėtumėte atspėti F490 yra naujesne versija, išleista su šiek tiek daugiau, sąnaudos labai stebėtinai nedaug daugiau, bet kaip jūs biudžetas yra per kaina Anyway, I'm guessing norite pasirinkti, kad. Info & peržiūrėti čia Ignoruoti dalis sakydamas sąsaja neveikia gerai, jie yra labai kritiškai, tik Tikroji problema su juo yra viena Pereikite per sąrašą (iš sakyti, muzikos) jos sunku gauti jį PIN, kur jūs norite, tai yra dėl to, ką jis iš tiesų tai padaryti puslapio apačią tipo operacija, todėl apačioje daina, jei Jūs przewijany kartą nebus rodomas, tačiau šalia viena po ji. Visi jie padarė, yra animuoti nustatytos funkcijos psl. Jis gali būti labai erzina, jei jums sako ieškote daina nuo "IB", o apačioje vienas "Iazzzzzzzzz" Jūs žinote, jos viena kitą, ant kompiuterio norite slinkti bit ir jis paslaugiai būti priešais jus, tačiau čia jis bus dešinėje viršuje. Bet, mano nuomone, nepaisant to, kad jos didelis telefonas, gali net būti būdas keisti ir eilučių skaičių praleido ir nemirksi, ne savininkė telefonas, I don't know. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na pagrindinė priežastis, kodėl negalima įsigyti iPhone, tai jei nenorite, kad pereiti į "O2" kaip savo paslaugų teikėjo (aš nežinau, kas jums šiuo metu, nors taip, tai gali būti problema), yra hacks dėmesį, kad būtų galima jį naudoti bet kokią tinklo, tačiau jie yra trečiosios šalies programomis ir kaip jie kinta, kaip telefonas veikia, (kaip tai buvo padaryta tik su O2), todėl reikia būti atsargiems, jei jūs tai darote.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Ar kalendoriai ir kita, 5MP kamera (taip geriau nei iPhone), jūs iš tikrųjų galite siųsti MMS (skirtingai nei iPhone), yra bevielis, bluetooth, pele irgi alrams, užduočių sąrašą ir Office Mobile.
| |||
| |||
| Citata:
3,2 mega pixel kamera didžiausias 3G tinklo Pasaulinio 1. jutiklinis ekranas, kad jūs iš tikrųjų galite jausti ateina su 8 koncertą micro SD kortelė Full HTML naršyklė ir atlikti ratlankio. jie telefonus ir ne kompiuteriuose:) atlieka visų rūšių garso failus vznavigator ir gervuogių nav sąrašas tęsiasi. Google ji |
|
| |||
| |||
| Man patinka HTC telefonų save. OS, iš kitų gamintojų skirtumas. Jų svetainė got some nice looking telefonų papratimas pamatyti per čia keletą metų. |