mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Kurš touchphone man Sony vai iPhone vai citiem?

Reply

Thread Tools
Old 9 oktobris 2008, 19:35
Loceklis

Default Kurš touchphone man Sony vai iPhone vai citiem?

Im cenšoties iegūt jaunu touchphone, līdz šim ir 2, kas piesaistīja manu uzmanību, viena ir HTC Touch Diamond un citi tiktu IPHONE 3G (16GB) Cik man zināms, mans iekšām stāsta man nokļūt HTC Touch Diamond, bet mans draugs turēt pestering man nokļūt iPhone instead. Iemesls, kādēļ HTC pār iPhone coz tās daudz stilīgu nekā citi LOL bet godīgi im nopietni gonna iegūt jaunu tālruņa šogad nepieciešams padoms

Lietas, ko es gribētu / patīk,
- Labs apstrādes ātrumu
- Wifi
- Aiz slēgtām durvīm
- Mūzika
- 3G, Bluetooth
- Interneta pārlūkošanas
- Mikrobioloģija, piemēram, kalendārs, uzdevumu saraksta un tt
- Vairākas funkcijas, būtu labāk

Im gatavi tērēt no £ 300 - £ 500

Do you guys ir cits modelis, kas ir labāks nekā 2, ka man ir uzskaitīti lūdzu dalīties ... vajadzēs eksperta padomu coz tas ir mans pirmais touchphone coz kopš im joprojām izmantojot Sony Ericsson W850i un novecošanās ... thank u
Old 10 oktobris 2008, 08:43
Donors Group

Samsung Tocco (F480/90) ir vēl viens ir vērts padomāt, tas ir lētāk nekā konkurentiem, un, lai gan samsungs ir diezgan labi zināms lietas notiek nepareizi (galvenokārt akumulatori), viņi pat labāk par noteikšana / aizstāt problēmu.

Kā Jūs uzminēt F490 ir jaunāka versija, nāk ar mazliet vairāk, izmaksas ir ļoti pārsteidzoši mazu summu vairāk, bet kā jūs budžets ir beidzies cena anyway, es esmu guessing vēlaties izvēlēties to.

Info & Review šeit
Ignorēt daļa saka interfeiss nedarbojas labi, viņi tiek ļoti kritiska, tikai reālā problēma, tas ir viens ritināšanas leju pa sarakstu (of teikt, mūzika) tā grūti iegūt to pin vietai, kur vēlaties to, tas ir tāpēc, kas tas faktiski ir jādara lapu uz leju veida darbībai, lai no apakšas dziesma ja Jūs apskatus, kad tas nav redzams, bet nākamais pēc tā. Visi viņi ir darīts ir dzīva lapu uz leju funkciju.

Tas var būt diezgan kaitinošs, ja jūs teikt meklējat dziesma sākas "IB" un apakšā viens ir "Iazzzzzzzzz" Jūs zināt, tā nākamais par PC vēlaties ritiniet mazliet un būtu helpfully pareizi priekšā no jums, tomēr šeit tas būtu labi pie augšpusē.

Bet, manuprāt, neskatoties, ka tās lielā tālruni, var pat būt veids, kā mainīt līniju skaitu izlaidis slīdošiem, nevis kam pieder tālruni, es nezinu.
Old 10 oktobris 2008, 08:52
Donors Group

Arī galvenais iemesls, kas neļautu iegūt iPhone, ir, ja nevēlaties iet pa O2 kā jūsu sniedzēju (-es nezinu, kas jums ir uz brīdi, lai gan, lai tas var nebūt problēma), ir hacks, lai tas varētu izmantot jebkurā tīklā, taču tie ir trešo pušu programmas, un kā tos mainīt veidu, tālrunis darbojas (kā tas notiek, lai darbotos tikai ar O2), tāpēc esiet uzmanīgs, ja jūs darāt to.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 10 oktobris 2008, 15:27
Donors Group

Samsung Omnia (SGH-i900v). Ir kalendāriem un stuff, 5MP kamera (tāpēc labāk nekā iphone), jūs faktiski var nosūtīt MMS (atšķirībā no iphone), ir bezvadu, Bluetooth, maz pele arī alrams, uzdevumu saraksta un Office Mobile.

Great neliela ierīce - var saņemt Sim Bezmaksas zem 500 mārciņa sterliņu.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 2 novembris, 2008, 18:07
New Member Group

Quote:
Originally Posted by jimbeam View Post
Im cenšoties iegūt jaunu touchphone, līdz šim ir 2, kas piesaistīja manu uzmanību, viena ir HTC Touch Diamond un citi tiktu IPHONE 3G (16GB) Cik man zināms, mans iekšām stāsta man nokļūt HTC Touch Diamond, bet mans draugs turēt pestering man nokļūt iPhone instead. Iemesls, kādēļ HTC pār iPhone coz tās daudz stilīgu nekā citi LOL bet godīgi im nopietni gonna iegūt jaunu tālruņa šogad nepieciešams padoms

Lietas, ko es gribētu / patīk,
- Labs apstrādes ātrumu
- Wifi
- Aiz slēgtām durvīm
- Mūzika
- 3G, Bluetooth
- Interneta pārlūkošanas
- Mikrobioloģija, piemēram, kalendārs, uzdevumu saraksta un tt
- Vairākas funkcijas, būtu labāk

Im gatavi tērēt no £ 300 - £ 500

Do you guys ir cits modelis, kas ir labāks nekā 2, ka man ir uzskaitīti lūdzu dalīties ... vajadzēs eksperta padomu coz tas ir mans pirmais touchphone coz kopš im joprojām izmantojot Sony Ericsson W850i un novecošanās ... thank u
Es strādāju vzw tāpēc man ir veicināt vētru.

3,2 mega pikseļu cam
lielākais 3G tīkls
savu globālo
1. touch screen, ka jūs faktiski var justies
nāk ar 8 GIG Micro SD card
pilns HTML pārlūks
un tās, ko loku. viņi dara telefoni un ne datorus:)
spēlē visi audio faili veida
vznavigator un kazenes nav
saraksts turpinās. google it
Old Novembris 4, 2008, 15:55
Loceklis

Man patīk HTC telefoni sevi. OS, atšķirība no citiem veidotājiem. To vietā ir ieguvuši dažas nice looking telefoniem mēs paradis redzēt vairāk nekā šeit uz dažiem gadiem.
Reply

Register

Bookmarks