![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im cenšoties iegūt jaunu touchphone, līdz šim ir 2, kas piesaistīja manu uzmanību, viena ir HTC Touch Diamond un citi tiktu IPHONE 3G (16GB) Cik man zināms, mans iekšām stāsta man nokļūt HTC Touch Diamond, bet mans draugs turēt pestering man nokļūt iPhone instead. Iemesls, kādēļ HTC pār iPhone coz tās daudz stilīgu nekā citi LOL bet godīgi im nopietni gonna iegūt jaunu tālruņa šogad nepieciešams padoms Lietas, ko es gribētu / patīk, - Labs apstrādes ātrumu - Wifi - Aiz slēgtām durvīm - Mūzika - 3G, Bluetooth - Interneta pārlūkošanas - Mikrobioloģija, piemēram, kalendārs, uzdevumu saraksta un tt - Vairākas funkcijas, būtu labāk Im gatavi tērēt no £ 300 - £ 500 Do you guys ir cits modelis, kas ir labāks nekā 2, ka man ir uzskaitīti lūdzu dalīties ... vajadzēs eksperta padomu coz tas ir mans pirmais touchphone coz kopš im joprojām izmantojot Sony Ericsson W850i un novecošanās ... thank u |
|
| |||
| |||
| Samsung Tocco (F480/90) ir vēl viens ir vērts padomāt, tas ir lētāk nekā konkurentiem, un, lai gan samsungs ir diezgan labi zināms lietas notiek nepareizi (galvenokārt akumulatori), viņi pat labāk par noteikšana / aizstāt problēmu. Kā Jūs uzminēt F490 ir jaunāka versija, nāk ar mazliet vairāk, izmaksas ir ļoti pārsteidzoši mazu summu vairāk, bet kā jūs budžets ir beidzies cena anyway, es esmu guessing vēlaties izvēlēties to. Info & Review šeit Ignorēt daļa saka interfeiss nedarbojas labi, viņi tiek ļoti kritiska, tikai reālā problēma, tas ir viens ritināšanas leju pa sarakstu (of teikt, mūzika) tā grūti iegūt to pin vietai, kur vēlaties to, tas ir tāpēc, kas tas faktiski ir jādara lapu uz leju veida darbībai, lai no apakšas dziesma ja Jūs apskatus, kad tas nav redzams, bet nākamais pēc tā. Visi viņi ir darīts ir dzīva lapu uz leju funkciju. Tas var būt diezgan kaitinošs, ja jūs teikt meklējat dziesma sākas "IB" un apakšā viens ir "Iazzzzzzzzz" Jūs zināt, tā nākamais par PC vēlaties ritiniet mazliet un būtu helpfully pareizi priekšā no jums, tomēr šeit tas būtu labi pie augšpusē. Bet, manuprāt, neskatoties, ka tās lielā tālruni, var pat būt veids, kā mainīt līniju skaitu izlaidis slīdošiem, nevis kam pieder tālruni, es nezinu.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī galvenais iemesls, kas neļautu iegūt iPhone, ir, ja nevēlaties iet pa O2 kā jūsu sniedzēju (-es nezinu, kas jums ir uz brīdi, lai gan, lai tas var nebūt problēma), ir hacks, lai tas varētu izmantot jebkurā tīklā, taču tie ir trešo pušu programmas, un kā tos mainīt veidu, tālrunis darbojas (kā tas notiek, lai darbotos tikai ar O2), tāpēc esiet uzmanīgs, ja jūs darāt to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Ir kalendāriem un stuff, 5MP kamera (tāpēc labāk nekā iphone), jūs faktiski var nosūtīt MMS (atšķirībā no iphone), ir bezvadu, Bluetooth, maz pele arī alrams, uzdevumu saraksta un Office Mobile.
| |||
| |||
| Quote:
3,2 mega pikseļu cam lielākais 3G tīkls savu globālo 1. touch screen, ka jūs faktiski var justies nāk ar 8 GIG Micro SD card pilns HTML pārlūks un tās, ko loku. viņi dara telefoni un ne datorus:) spēlē visi audio faili veida vznavigator un kazenes nav saraksts turpinās. google it |
|
| |||
| |||
| Man patīk HTC telefoni sevi. OS, atšķirība no citiem veidotājiem. To vietā ir ieguvuši dažas nice looking telefoniem mēs paradis redzēt vairāk nekā šeit uz dažiem gadiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |