rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Które touchphone dla mnie HTC lub iPhone lub inne?

Reply

Narzędzia wątku
Old 9 październik 2008, 19:35
Członek grupy

Default Które touchphone dla mnie HTC lub iPhone lub inne?

Im próbuje uzyskać nową touchphone, do tej pory istnieją 2, które złowionych moje uwagi, jedno jest htc dotknąć diament i inne byłyby iPhone 3G (16GB), O ile wiem, moje wnętrzności są opowiadać uzyskać HTC dotknij diamentu, ale mój przyjaciel zachować pestering mi się zamiast iPhone. Powód dlaczego ponad HTC iPhone coz jego partii stylowe niż inne LOL ale szczerze im ciężko będzie dostać w tym roku nowego telefonu potrzebują porady

Things that I prefer / podobne,
- Dobra prędkość przetwarzania
- Wifi
- Kamery
- Muzyka
- 3G, bluetooth
- Internetu
- Spożywczych, takich jak kalendarz, do listy i etc
- Więcej funkcji byłoby lepiej

Im skłonny przeznaczyć między £ 300 - £ 500

Czy faceci mają wszelkie inne model, który jest lepszy niż 2 że mam wymienione prosimy akcji ... potrzebują porad ekspertów coz to byłby mój pierwszy touchphone coz im ponieważ nadal korzystając z Sony Ericsson W850i i starzenie ... thank u
Old 10 października 2008, 08:43
Grupa dawcy

Samsung Tocco (F480/90) jest innym warte rozważenia, jest tańsze niż konkurenci, i chociaż Samsungs są dość dobrze znane rzeczy niepowodzeniem (głównie baterii) są one jeszcze lepsze ustalania / zastępująca problemu.

Jak można byłoby odgadnąć F490 jest nowsza wersja, wyposażona w nieco więcej, koszty bardzo zaskakująco małe kwoty więcej, ale jeśli budżet wynosi ponad cenę anyway, I'm guessing reklamodawca zdecyduje się na to.

Informacja i weryfikacja tutaj
Ignoruj część wypowiadając interfejs nie działa dobrze, oni są bardzo krytycznych, w tylko prawdziwym problemem jest to jeden z przewijanie w dół do listy (na powiedzieć, muzyka) jej trudno go pin punkcie, gdzie chcesz, to jest, ponieważ to, co faktycznie nie jest to strona w dół typu operacji, więc jeśli dole piosenka Ci przewijane raz nie pojawiają się, ale następnego po to. Wszystkie one zostały wykonane jest ożywiać strony dół funkcji.

To może być dość uciążliwe, jeśli powiem szukasz utworu począwszy "IB", a jedna jest na dole "Iazzzzzzzzz" wiesz, że jego następny, na komputerze you'd przewiń trochę i to pomocny jest tuż z Was, jednak tutaj byłoby prawej u góry.

Ale w mojej opinii, mimo że jego wielki telefonu, może być nawet taki sposób, aby zmienić liczbę linii pomijane w przewijania, a nie posiadania telefonu, nie wiem.
Old 10 października 2008, 08:52
Grupa dawcy

Więc głównym powodem, aby nie dostać iPhone, jeśli nie chcesz przejść do O2 jako dostawca (nie wiem który masz w tej chwili jednak, więc nie może to być problem), istnieją hacks do umożliwienia jej użyć dowolnej sieci, ale są one trzecią programy i jak zmieniają sposób, w jaki telefon działa (jak było to zrobione tylko do pracy z O2), więc należy zachować ostrożność, jeśli robią to.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 10 października 2008, 15:27
Grupa dawcy

Samsung Omnia (SGH-i900v). Czy kalendarz i rzeczy, 5MP kamera (tak lepiej niż w iPhone), rzeczywiście można wysyłać wiadomości MMS (w odróżnieniu od iPhone), ma bezprzewodowej, Bluetooth, zbyt małą myszkę, alrams, listę zadań i mobilne biuro.

Wielkie małe urządzenie - można dostał Sim Free na mocy 500 funtów.

My System: #

Procesor (y):
Intel Q6600
Płyta główna:
MSI P6N SLI V2
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Karta graficzna (y):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Karta dźwiękowa:
Zintegrowana 8 kanałowy
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Bezprzewodowe
Monitor (y):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (-y):
Windows XP Professional z dodatkiem SP3
Old 2 listopada 2008, 18:07
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by jimbeam View Post
Im próbuje uzyskać nową touchphone, do tej pory istnieją 2, które złowionych moje uwagi, jedno jest htc dotknąć diament i inne byłyby iPhone 3G (16GB), O ile wiem, moje wnętrzności są opowiadać uzyskać HTC dotknij diamentu, ale mój przyjaciel zachować pestering mi się zamiast iPhone. Powód dlaczego ponad HTC iPhone coz jego partii stylowe niż inne LOL ale szczerze im ciężko będzie dostać w tym roku nowego telefonu potrzebują porady

Things that I prefer / podobne,
- Dobra prędkość przetwarzania
- Wifi
- Kamery
- Muzyka
- 3G, bluetooth
- Internetu
- Spożywczych, takich jak kalendarz, do listy i etc
- Więcej funkcji byłoby lepiej

Im skłonny przeznaczyć między £ 300 - £ 500

Czy faceci mają wszelkie inne model, który jest lepszy niż 2 że mam wymienione prosimy akcji ... potrzebują porad ekspertów coz to byłby mój pierwszy touchphone coz im ponieważ nadal korzystając z Sony Ericsson W850i i starzenie ... thank u
Ja pracuję dla vzw więc muszę promować burzę.

3.2 mega pikseli cam
Największe sieci 3G
globalny
1-cia ekran dotykowy, który można rzeczywiście poczuć
pochodzi z 8 gig micro SD karty
Full HTML przeglądarki
i przez obręcz. one telefonów i komputerów, nie:)
odtwarza wszystkie rodzaje plików audio
nav vznavigator i jeżyna
się na listę. Google to
Old 4 listopada 2008, 15:55
Członek grupy

Lubie HTC telefony siebie. OS, różnica od innych decydentów. Ich witryna ma kilka estetyzacja telefony my przyzwyczajenie patrz tutaj przez kilka lat.
Reply

Register

Zakładki