![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Im próbuje uzyskać nową touchphone, do tej pory istnieją 2, które złowionych moje uwagi, jedno jest htc dotknąć diament i inne byłyby iPhone 3G (16GB), O ile wiem, moje wnętrzności są opowiadać uzyskać HTC dotknij diamentu, ale mój przyjaciel zachować pestering mi się zamiast iPhone. Powód dlaczego ponad HTC iPhone coz jego partii stylowe niż inne LOL ale szczerze im ciężko będzie dostać w tym roku nowego telefonu potrzebują porady Things that I prefer / podobne, - Dobra prędkość przetwarzania - Wifi - Kamery - Muzyka - 3G, bluetooth - Internetu - Spożywczych, takich jak kalendarz, do listy i etc - Więcej funkcji byłoby lepiej Im skłonny przeznaczyć między £ 300 - £ 500 Czy faceci mają wszelkie inne model, który jest lepszy niż 2 że mam wymienione prosimy akcji ... potrzebują porad ekspertów coz to byłby mój pierwszy touchphone coz im ponieważ nadal korzystając z Sony Ericsson W850i i starzenie ... thank u |
|
| |||
| |||
| Samsung Tocco (F480/90) jest innym warte rozważenia, jest tańsze niż konkurenci, i chociaż Samsungs są dość dobrze znane rzeczy niepowodzeniem (głównie baterii) są one jeszcze lepsze ustalania / zastępująca problemu. Jak można byłoby odgadnąć F490 jest nowsza wersja, wyposażona w nieco więcej, koszty bardzo zaskakująco małe kwoty więcej, ale jeśli budżet wynosi ponad cenę anyway, I'm guessing reklamodawca zdecyduje się na to. Informacja i weryfikacja tutaj Ignoruj część wypowiadając interfejs nie działa dobrze, oni są bardzo krytycznych, w tylko prawdziwym problemem jest to jeden z przewijanie w dół do listy (na powiedzieć, muzyka) jej trudno go pin punkcie, gdzie chcesz, to jest, ponieważ to, co faktycznie nie jest to strona w dół typu operacji, więc jeśli dole piosenka Ci przewijane raz nie pojawiają się, ale następnego po to. Wszystkie one zostały wykonane jest ożywiać strony dół funkcji. To może być dość uciążliwe, jeśli powiem szukasz utworu począwszy "IB", a jedna jest na dole "Iazzzzzzzzz" wiesz, że jego następny, na komputerze you'd przewiń trochę i to pomocny jest tuż z Was, jednak tutaj byłoby prawej u góry. Ale w mojej opinii, mimo że jego wielki telefonu, może być nawet taki sposób, aby zmienić liczbę linii pomijane w przewijania, a nie posiadania telefonu, nie wiem.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc głównym powodem, aby nie dostać iPhone, jeśli nie chcesz przejść do O2 jako dostawca (nie wiem który masz w tej chwili jednak, więc nie może to być problem), istnieją hacks do umożliwienia jej użyć dowolnej sieci, ale są one trzecią programy i jak zmieniają sposób, w jaki telefon działa (jak było to zrobione tylko do pracy z O2), więc należy zachować ostrożność, jeśli robią to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Czy kalendarz i rzeczy, 5MP kamera (tak lepiej niż w iPhone), rzeczywiście można wysyłać wiadomości MMS (w odróżnieniu od iPhone), ma bezprzewodowej, Bluetooth, zbyt małą myszkę, alrams, listę zadań i mobilne biuro.
| |||
| |||
| Cytat:
3.2 mega pikseli cam Największe sieci 3G globalny 1-cia ekran dotykowy, który można rzeczywiście poczuć pochodzi z 8 gig micro SD karty Full HTML przeglądarki i przez obręcz. one telefonów i komputerów, nie:) odtwarza wszystkie rodzaje plików audio nav vznavigator i jeżyna się na listę. Google to |
|
| |||
| |||
| Lubie HTC telefony siebie. OS, różnica od innych decydentów. Ich witryna ma kilka estetyzacja telefony my przyzwyczajenie patrz tutaj przez kilka lat. |
![]() |
|
| Zakładki |