![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im încercarea de a obţine o nouă touchphone, până în prezent există 2, care a prins atenţia mea, este o HTC Touch Diamond şi celelalte ar fi iPhone 3G (16GB), Din câte ştiu eu, mi se spune-mi curajul de a obtine HTC Touch Diamond, dar prietenul meu ţine gură pentru a-mi lua iphone loc. Motiv pentru HTC peste iPhone văr său o mulţime elegant decât celelalte LOL dar sincer im serios va primi un nou telefon din acest an nevoie de sfaturi Lucruri care-mi place / ca, - Viteza de procesare bun - Internet WI-FI - Aparat de fotografiat - Muzică - 3G, Bluetooth - Internet browsing - Tare ca calendar, lista de a face şi etc - Mai multe funcţii ar fi mai bine Im doresc să-şi petreacă între £ 300 - £ 500 Voi avea nici un alt model care este mai bună decât cele 2 pe care le-am enumerate vă rugăm să faceţi parts ... nevoie de consiliere de văr aceasta ar fi prima mea touchphone văr deoarece im încă folosind Sony Ericsson W850i si imbatranirii ... mulţumesc u |
|
| |||
| |||
| Samsung Tocco (F480/90) este un alt o valoare considerare, este mai ieftin decât concurenţii, şi cu toate că Samsungs sunt suficient de bine cunoscut pentru lucrurile merg greşit (de cele mai multe ori de baterii) sunt chiar mai bine pentru fixarea / înlocuirea problema. Aşa cum v-ar ghici de F490 este versiunea mai nouă, vine cu un pic mai mult, costurile de un foarte surprinzător de mică cantitate mai mare, dar ca esti bugetar este de peste preţul oricum, sunt ghicitul aţi opta pentru asta. Info & Review aici Ignoraţi parte spune interfaţa nu funcţionează bine, ei fiind foarte critice, de numai problemă reală cu ea este o defilare în jos printr-o lista (de spus, muzica) sa din greu pentru a ajunge la punctul de aderenţă în cazul în care doriţi să vă fie, pentru că aceasta este de fapt ceea ce-l face este sa faci o pagina tip de operaţiune în jos, aşa că în partea de jos cântec, dacă scrolled o dată ce nu ar apărea, dar pe următoarea după ce ar fi. Toate le-am făcut este animate o pagină în jos funcţie. Ea poate fi destul de enervant, dacă sunteţi în căutarea spune un cântec incepand "Ib" şi în partea de jos este o "Iazzzzzzzzz" stii sa pe următoarea, pe un PC pe care aţi defilaţi un pic şi s-ar fi helpfully chiar în faţa de tine, cu toate acestea aici ar fi de drept în partea de sus. Dar, în opinia mea, în ciuda faptul că o mare telefon, ar putea fi chiar o modalitate de a schimba numărul de linii omit în derulare, care nu deţine de telefon, nu stiu.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine motivul principal pentru a nu primi un iPhone, este, dacă nu vreau să merg pe la O2 ca furnizorul Dvs. (Nu ştiu cine aveţi în acest moment, deşi, aşa că aceasta nu poate fi o problemă), se hacks să îi permită să utilizeze orice reţea, dar ele sunt o terţă parte şi de programe în care acestea sunt în schimbare a modului în care funcţionează de telefon (cum a fost făcut pentru a funcţiona doar cu O2), astfel încât să aveţi grijă dacă fac acest lucru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Are calendare şi alte chestii, 5MP camera foto (deci mai bine decât de iPhone), de fapt, puteţi trimite MMS (spre deosebire de iPhone), are wireless, Bluetooth, mouse-ul prea mic, alrams, lista de sarcini de birou şi de telefonie mobilă.
| |||
| |||
| Citat:
3.2 Mega pixel cam cea mai mare reţea 3G sale la nivel global 1 touch screen pe care o puteţi simţi efectiv vine cu un 8 gig Micro SD card browser HTML complet şi sa făcut de către RIM. telefoanele care le fac, şi nu de calculatoare:) joacă tot felul de fisiere audio vznavigator şi BlackBerry nav lista continua. Google este |
|
| |||
| |||
| Îmi place de telefoane HTC mine. De sisteme de operare, în care diferenţa de la alte decizie. Site-ul lor are unele frumos căutaţi telefoane noi obiceiul a se vedea de aici de cativa ani. |