![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Im snažia získať nové touchphone, ak tam sú 2, ktorý ulovených mojej pozornosti, je HTC dotyk diamant a ostatné by mali byť iPhone 3G (16 GB), Pokiaľ viem, moje vnútornosti sa mi povedať, čo HTC dotyk diamant, ale môj priateľ zachovať obťažujúca mi dostať iphone miesto. Dôvod, prečo HTC cez iPhone coz jeho hodně štýlový ako ostatné LOL ale úprimne im vážne dostaneme nové telefónne letos potrebujú radu
Veci, ktoré mám najradšej / rád, - Dobrá rýchlosť spracovania - Wifi - Kamera - Hudba - 3G, Bluetooth - Prehliadanie Internetu - Materiály, ako je kalendár, zoznam úloh a etc - Viac funkcií by bolo lepšie Im ochotní minúť medzi £ 300 - £ 500 Myslíte si chlapci majú akýkoľvek iný model, ktorý je lepší ako 2, ktoré som uviedol, prosím akciu ... potrebujete odbornú radu coz by to bolo moje prvé touchphone coz od im stále používa Sony Ericsson W850i a jeho starnutie ... děkuji u |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Samsung Toccata (F480/90) je ešte jeden stojí za úvahu, je to lacnejšie ako konkurenti, a hoci Samsungs je pomerne dobre známe, co bude zle (väčšinou batérie) sú ešte lepšie pre stanovenie / nahrádza problém.
Ako by ste odhadnúť F490 je novšia verzia prichádza s trochu viac, náklady veľmi prekvapivo malé množstvo, ale ako ste rozpočet je viac ako cena rovnako, som hádať, že by ste sa rozhodnúť pre to. Info & Recenzie tu Ignorovať časť rčení rozhranie nefunguje dobre, už je veľmi kritická, je jenom Skutočný problém s tým je jednou rolování nadol cez zoznam (z hovoria, hudba) jeho ťažké dostať sa na pin mieste, kde ste si ju, pretože je to, čo to vlastne robí, je urobiť si stránky typu operácie, takže spodná písničku, ak vám skrolování raz nebude zobrazený, ale ďalšie po by. Všetko, čo ste urobil, je animovat stránku nadol funkcie. Môže to byť docela otravné, ak ste povedal hľadá písničku predvolené "Ib" a dole je "Iazzzzzzzzz" Poznáte svoje ďalšia, na PC, ktoré by ste navigačné trochu a bolo by ochotne sa priamo pred z vás, ale tady by to byť priamo na vrchol. Ale podľa môjho názoru aj napriek tomu, že jeho veľký telefón, môže byť aj spôsob, ako zmeniť počet riadkov preskočí v rolování, nie vlastný telefón, nevím.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I hlavný dôvod, prečo by nemali získať iPhone, je, ak nechcete ísť do O2 ako svojho poskytovateľa (Neviem, kto ste vo chvíli, keď, tak to nemusí byť problém), existujú rozsekává von, aby ich mohol použiť ľubovoľné sieti, ale sú aj programy tretích strán, ktoré menia spôsob, akým sa telefón funguje (ako to bolo vykonané len na prácu s O2), takže buďte opatrní, ak máte robiť.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Samsung Omnia (SGH-i900v). Má kalendárov a podobne, 5MP fotoaparátom (to lepšie ako iphone), môžete si skutočne posielať MMS (na rozdiel od iphone), je bezdrôtová, Bluetooth, myš príliš málo, alrams, zoznam úloh a mobilná kancelária.
|
|||
|
|||
|
Citácia:
3.2 mega pixel kamera Najväčší 3g sieti jej globálnu 1. dotykovej obrazovky, ktoré môžete skutočne cítiť prichádza s 8 koncert Micro SD karty plný html prehliadač a jeho uskutočnenej ráfika. robia telefóny a počítače, ktoré nie sú:) prehráva najrôznejšie audio súbory vznavigator a morušový nav A zoznam pokračuje. Google je |
|
|
|||
|
|||
|
Páči sa mi HTC telefónov sám. OS, na rozdiel od iných tvorcov. Ich mieste má niektoré príjemné telefóny hľadali sme zvyknutý vidieť tu za pár rokov.
|