![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им тежак за добити нову тоуцхпхоне, до сада има 2 који је ухваћен моју пажњу, један је ХТЦ тоуцх диамонд а друга би била иПхоне 3Г (16ГБ), Дуг као ЈА кноткле, мој црева говоре ми да добијете ХТЦ тоуцх диамонд, али мој пријатељ пестеринг држати мене за добити иПхоне уместо. Разлог зашто ХТЦ иПхоне цоз над својим стилски пуно од осталих ЛОЛ али искрено им озбиљно гонна гет нови телефон ове године треба савет Ствари које волите и / као што је, - Добра брзина процесирања - УиФи - Камером - Музика - 3Г, Блуетоотх - Интернет претраживања - Стуффс као календар, листа обавеза и сл - Додатне функције би бити бољи Им спремни да потрошите између £ 300 - £ 500 Да ли ви да има било који други модел који је бољи од 2. да сам на списку молимо Вас да то поделите ... треба стручни савет цоз ово бити мој први тоуцхпхоне цоз јер им још увек користите Соны Ерицссон У850и и његова старења ... хвала у |
|
| |||
| |||
| Самсунг Тоццо (Ф480/90) је један вредан разматрања, то је јефтиније од конкуренције, и иако су Самсунгс разумно добро познате ствари за идући криву (углавном батерије) они су чак и боље за причвршћивање / замијенивши проблем. Као што би погодите Ф490 је новија верзија, има мало више, трошкови врло мали износ зачудо више, али као да сте буџет је преко цена Аныуаы, И'м гуессинг одлучити који бисте за то. Инфо & Ревиеу овде Не обазирати се на део рекавши интерфејс не ради добро, они су се врло критична, у само стварни проблем са њом је један доле Листање кроз листу (за рећи, музику) својих тешко за добити то за фокус где га желите, то је зато што је то заправо је направити страницу доле врсту операције, тако да је дно, песма, ако помицана вас једном неће појављивати, али следећи би се након ње. Све што сте урадили је анимирати страницу доун функцију. То може бити прилично непријатан рећи да те бити хандсоме за почетну пјесму "ИБ", а дно је "Иаззззззззз" Знате њен следећи један, на рачунару на које бисте дођите мало и то ће бити хелпфуллы испред од вас, али овде би било десно на врху. Али, по мом мишљењу то упркос својој велики телефон, постоји мај бити неки начин да промените број редова прескочена у смотуљак, не посједовање телефона, не знам.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па главни разлог да не добијете ипхоне, ако не желите прећи на О2 као провидер (не знам који сте у овом тренутку ипак, тако да овај мај не бити проблем), постоје хацкс да јој омогућити да користите било коју мрежу, али су треће стране програме и како се мењају начин на телефон делује (као што је то направио само да раде са О2), па будите опрезни ако сте то.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Самсунг Омниа (СГХ-и900в). Има календаре и ствари, 5МП камера (на тај начин боље од ипхоне), можете стварно слати ММС-а (за разлику од иПхоне), је бежична, Блуетоотх, миш мало превише, алрамс, листу задатака и канцеларијски мобител.
| |||
| |||
| Куоте:
3,2 мега пиксела цам Највећи 3Г мрежа њену глобалну 1. заслон осјетљив на додир који можете заиста осетити долази са 8 чезе мицро СД картица пуни ХТМЛ прегледач и његове маде бы Рим. чине телефонима и рачунарима не:) свира све врсте аудио датотека взнавигатор и Купина нав иде на листу. Гоогле је |
|
| |||
| |||
| Свиђа ми се телефоне ХТЦ себе. ОС, за разлику од других бранше. Њихов сите има неки леп поглед телефоне ми навика погледајте овде за неколико година. |