az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Benim için hangi touchphone HTC veya iPhone veya diğerleri?

Reply

Konu Araçları
Old 9 Ekim 2008, 19:35
Üye Grubu

Default Benim için hangi touchphone HTC veya iPhone veya diğerleri?

Im yeni bir touchphone almak için, çalışırken şimdiye kadar orada 2 benim dikkat yakalanıp, one HTC Touch Diamond ve diğeri de olur iPhone 3G (16GB), Bildiğim kadarıyla, benim yürek ama HTC Touch Diamond için arkadaşım bana yerine iPhone almak için pestering tutmak bana anlatıyorsun. Nedenle HTC iPhone coz onun çok diğer LOL daha şık üzerinden ama gerçekten ciddi bir yeni telefon bu yıl gerek tavsiye alacağım Sohbet

Ben o tercih Things / gibi
- Iyi işlem hızı
- WiFi
- Kamera
- Müzik
- 3G, Bluetooth
- İnternet tarama
Ajanda gibi liste yapmak ve etc - maddeleri,
- Daha fazla işlevleri daha iyi olacak

Im 300 YTL arasında harcama yapmak - £ 500

Musunuz çocuklar olan 2 i paylaşın lütfen ... listede olması daha iyi diğer modeli bu benim ilk touchphone coz Sohbet hala Sony Ericsson W850i ve yaşlanma kullanarak ... u şükür bu yana olacağını uzman danışma coz gerekir
Old 10 Ekim 2008, 08:43
Bağış Grubu

Samsung Tocco (F480/90) başka bir değeri düşünüldüğünde, bu rakipler daha ucuz, ve her ne kadar Samsungs makul iyi şeyler yanlış (çoğunlukla pilleri gidiyor için) bile tespit için daha iyi olduğunuzu biliyorsunuz / sorunu değiştirmek anlamına gelir.

Görüldüğü üzere, F490 tahmin ediyorum, daha yeni sürümü, bir daha birlikte gelir daha fazla, ama çok şaşırtıcı az miktarda maliyeti gibi bütçe olduğunuz fiyat üzerinden yine de, sizin bunun için tercih ediyorum tahmin ediyorum.

Bilgi ve Gözden Geçirme burada
Parça arayüz çalışmıyor söyleyerek Yoksay, onlar olmak demektir çok , Kritik yalnızca ile sorun bir listesi (konusunda aşağı kaydırma ise, müzik) ve bunu elde etmek için burada istiyorum noktası bacağına, bu söylemek zor, çünkü gerçekte bu tip çalışma aşağı, böylece alt şarkı bir sayfa ne varsa bir kez görünür değildir, ancak daha sonraki bir de scrolled. Tüm bunlar yaptık fonksiyonu bir sayfa canlandırabiliriz olduğunu.

Eğer bir şarkı "Ib" ve altında bir "Iazzzzzzzzz" Bildiğiniz bir başlangıç arıyorum söylemek demektir Bu çok can sıkıcı olabilir ve önümüzdeki bir, biraz ilerleyin ediyorum ve bu da helpfully hemen önünde bir PC'de Üst sizden Ancak burada da olması sağda.

Ama benim görüşüme göre rağmen bu onun harika bir telefon, hatta satır sayısını değiştirmek için bir yol olabilir kaydırma olarak, telefon sahip değil atlanır, bilmiyorum.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10 Ekim 2008, 08:52
Bağış Grubu

Eğer sağlayıcı olarak O2 üzerine gitmek istemezsin Şey başlıca nedeni bir iPhone almak için, (Sana şu anda ama kim varsa, bu bir sorun olmayabilir) bilmiyorsanız, There is Hacks dışında herhangi bir ağ kullanmak için izin vermek, ama üçüncü parti programları ve de telefon çalışır şekilde değişiyor (sadece O2 çalışmak için) çok dikkatli olmak yapıldı bu yapıyorsun.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 10 Ekim 2008, 15:27
Bağış Grubu

Samsung Omnia (SGH-i900v). (Böylece iPhone hariç), gerçekte iPhone () farklı olarak MMS göndermek iyi takvimler falan, 5MP kamera var, Bluetooth, küçük fare de alrams, görev listesi ve ofis mobil telsiz vardır.

Büyük küçük cihaz - altında 500 sterlin için Sim Free var olabilir.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 2 Kasım 2008, 18:07
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by jimbeam View Post
Im yeni bir touchphone almak için, çalışırken şimdiye kadar orada 2 benim dikkat yakalanıp, one HTC Touch Diamond ve diğeri de olur iPhone 3G (16GB), Bildiğim kadarıyla, benim yürek ama HTC Touch Diamond için arkadaşım bana yerine iPhone almak için pestering tutmak bana anlatıyorsun. Nedenle HTC iPhone coz onun çok diğer LOL daha şık üzerinden ama gerçekten ciddi bir yeni telefon bu yıl gerek tavsiye alacağım Sohbet

Ben o tercih Things / gibi
- Iyi işlem hızı
- WiFi
- Kamera
- Müzik
- 3G, Bluetooth
- İnternet tarama
Ajanda gibi liste yapmak ve etc - maddeleri,
- Daha fazla işlevleri daha iyi olacak

Im 300 YTL arasında harcama yapmak - £ 500

Musunuz çocuklar olan 2 i paylaşın lütfen ... listede olması daha iyi diğer modeli bu benim ilk touchphone coz Sohbet hala Sony Ericsson W850i ve yaşlanma kullanarak ... u şükür bu yana olacağını uzman danışma coz gerekir
Ben Fırtına desteklemek zorunda Ben vzw için çalışıyorum.

3,2 Mega piksel kam
3G şebeke büyük
global
1. dokunmatik ekran size gerçekten hissedebilirsiniz
8 iş mikro SD kart ile birlikte geliyor
Full HTML tarayıcı
ve RIM tarafından yapılan. onlar) telefonu ve bilgisayar yapmak
ses dosyalarının her türlü oynar
vznavigator ve böğürtlen NAV
Listede gider. Google
Old 4 Kasım 2008, 15:55
Üye Grubu

Ben HTC telefonlar kendimi seviyorum. OS, diğer yapımcıları kimden fark. Site burada birkaç yıldır üzerinde görmek alışmış bazı güzel telefonlar var.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından