![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Im yeni bir touchphone almak için, çalışırken şimdiye kadar orada 2 benim dikkat yakalanıp, one HTC Touch Diamond ve diğeri de olur iPhone 3G (16GB), Bildiğim kadarıyla, benim yürek ama HTC Touch Diamond için arkadaşım bana yerine iPhone almak için pestering tutmak bana anlatıyorsun. Nedenle HTC iPhone coz onun çok diğer LOL daha şık üzerinden ama gerçekten ciddi bir yeni telefon bu yıl gerek tavsiye alacağım Sohbet
Ben o tercih Things / gibi - Iyi işlem hızı - WiFi - Kamera - Müzik - 3G, Bluetooth - İnternet tarama Ajanda gibi liste yapmak ve etc - maddeleri, - Daha fazla işlevleri daha iyi olacak Im 300 YTL arasında harcama yapmak - £ 500 Musunuz çocuklar olan 2 i paylaşın lütfen ... listede olması daha iyi diğer modeli bu benim ilk touchphone coz Sohbet hala Sony Ericsson W850i ve yaşlanma kullanarak ... u şükür bu yana olacağını uzman danışma coz gerekir |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Samsung Tocco (F480/90) başka bir değeri düşünüldüğünde, bu rakipler daha ucuz, ve her ne kadar Samsungs makul iyi şeyler yanlış (çoğunlukla pilleri gidiyor için) bile tespit için daha iyi olduğunuzu biliyorsunuz / sorunu değiştirmek anlamına gelir.
Görüldüğü üzere, F490 tahmin ediyorum, daha yeni sürümü, bir daha birlikte gelir daha fazla, ama çok şaşırtıcı az miktarda maliyeti gibi bütçe olduğunuz fiyat üzerinden yine de, sizin bunun için tercih ediyorum tahmin ediyorum. Bilgi ve Gözden Geçirme burada Parça arayüz çalışmıyor söyleyerek Yoksay, onlar olmak demektir çok , Kritik yalnızca ile sorun bir listesi (konusunda aşağı kaydırma ise, müzik) ve bunu elde etmek için burada istiyorum noktası bacağına, bu söylemek zor, çünkü gerçekte bu tip çalışma aşağı, böylece alt şarkı bir sayfa ne varsa bir kez görünür değildir, ancak daha sonraki bir de scrolled. Tüm bunlar yaptık fonksiyonu bir sayfa canlandırabiliriz olduğunu. Eğer bir şarkı "Ib" ve altında bir "Iazzzzzzzzz" Bildiğiniz bir başlangıç arıyorum söylemek demektir Bu çok can sıkıcı olabilir ve önümüzdeki bir, biraz ilerleyin ediyorum ve bu da helpfully hemen önünde bir PC'de Üst sizden Ancak burada da olması sağda. Ama benim görüşüme göre rağmen bu onun harika bir telefon, hatta satır sayısını değiştirmek için bir yol olabilir kaydırma olarak, telefon sahip değil atlanır, bilmiyorum.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer sağlayıcı olarak O2 üzerine gitmek istemezsin Şey başlıca nedeni bir iPhone almak için, (Sana şu anda ama kim varsa, bu bir sorun olmayabilir) bilmiyorsanız, There is Hacks dışında herhangi bir ağ kullanmak için izin vermek, ama üçüncü parti programları ve de telefon çalışır şekilde değişiyor (sadece O2 çalışmak için) çok dikkatli olmak yapıldı bu yapıyorsun.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Samsung Omnia (SGH-i900v). (Böylece iPhone hariç), gerçekte iPhone () farklı olarak MMS göndermek iyi takvimler falan, 5MP kamera var, Bluetooth, küçük fare de alrams, görev listesi ve ofis mobil telsiz vardır.
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
3,2 Mega piksel kam 3G şebeke büyük global 1. dokunmatik ekran size gerçekten hissedebilirsiniz 8 iş mikro SD kart ile birlikte geliyor Full HTML tarayıcı ve RIM tarafından yapılan. onlar) telefonu ve bilgisayar yapmak ses dosyalarının her türlü oynar vznavigator ve böğürtlen NAV Listede gider. Google |
|
|
|||
|
|||
|
Ben HTC telefonlar kendimi seviyorum. OS, diğer yapımcıları kimden fark. Site burada birkaç yıldır üzerinde görmek alışmış bazı güzel telefonlar var.
|