менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Який touchphone для мене HTC або iPhone чи інші?

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 жовтня 2008, 19:35
Член групи

Їм намагаються отримати нові touchphone, до цих пір існують 2, яка привернула мою увагу, один HTC Touch Diamond а інший буде iphone 3G (16Gb), Наскільки я знаю, мої кишки кажуть мені, щоб отримати HTC Touch Diamond, але мій друг тримати приставав до мене, щоб отримати замість iphone. Причина, HTC над iPhone Coz своєю стильною, ніж багато інших LOL але, чесно кажучи їм серйозний Gonna Get новий телефон цього року необхідно поради

Те, що я не хочу / подобається,
- Хороший швидкості обробки
- WiFi
- Камера
- Музика
- 3G, Bluetooth
- Інтернеті
- Харчування, як календар, список справ і т.д.
- Більше функцій б краще

Їм готові витратити від £ 300 - £ 500

Лі ви, хлопці, є якісь інші моделі, яка краще, ніж 2, які я перерахував, будь ласка, долю ... необхідно Coz консультації експертів це буде мій перший touchphone Coz Im Still за допомогою Sony Ericsson W850i і його старіння ... Thank U
Old 10 жовтня 2008, 08:43
Донор групи

Samsung Tocco (F480/90) є ще одним заслуговує на увагу, це дешевше, ніж у конкурентів, і, хоча Samsungs досить добре відомі речей Going Wrong (в основному батареї) вони ще краще для фіксації / заміни завдання.

Як Ви здогадаєтеся F490 є більш нової версії, поставляється з трохи більше, стоїть дуже дивно мала кількість більше, але, як ви бюджет якого перевищує ціну в будь-якому випадку, я вгадую ви хочете вибрати для цього.

Інформація & Огляд тут
Ігнорувати сторони говорили інтерфейс не працюють добре, вони вносяться дуже критичну, тільки Справжньою проблемою це одна прокрутка вниз за списком (скажімо, музику) її важко змусити його контактну точку, де ви хочете його, то це тому, що вона робить це зробити сторінку вниз тип операції, так що якщо нижній пісні Ви прокручується разу не будуть з'являтися, але на наступний один за це буде. Все, що вони зробили, істота Page Down функції.

Це може бути дуже дратує, якщо ви говорите шукає пісню, починаючи "IB", а нижня є "Iazzzzzzzzz" Ви знаєте свою наступну, на ПК потрібно виділити небагато, і він люб'язно бути прямо перед з вас, однак тут було б правильно, на самому верху.

Але, на мій погляд, що, незважаючи на свою велику телефон, можливо, існує навіть спосіб змінити кількість рядків пропущено в прокручування, не володіючи телефон, я не знаю.
Old 10 жовтня 2008, 08:52
Донор групи

Ну основна причина не отримаєте iphone, якщо ви не хочете переходити на O2 в якості провайдера (я не знаю, хто ти є на даний момент, хоча, так що це не може бути проблемою), Є хакі з тим щоб він міг використовувати будь-якої мережі, але вони сторонні програми і як вони змінюють спосіб телефон працює (як це було зроблено для роботи тільки з O2), тому будьте обережні, якщо ви це робите.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 10 жовтня 2008, 15:27
Донор групи

Samsung Omnia (SGH-i900v). Має календарі та інше, 5MP камера (так краще, ніж iphone), ви можете відправити MMS (на відміну від iphone), має бездротові, Bluetooth, мишка теж alrams, список завдань і Office Mobile.

Великий маленький прилад - можна отримати безкоштовно для Sim до 500 фунтів.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 2 листопада 2008, 18:07
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав JimBeam View Post
Їм намагаються отримати нові touchphone, до цих пір існують 2, яка привернула мою увагу, один HTC Touch Diamond а інший буде iphone 3G (16Gb), Наскільки я знаю, мої кишки кажуть мені, щоб отримати HTC Touch Diamond, але мій друг тримати приставав до мене, щоб отримати замість iphone. Причина, HTC над iPhone Coz своєю стильною, ніж багато інших LOL але, чесно кажучи їм серйозний Gonna Get новий телефон цього року необхідно поради

Те, що я не хочу / подобається,
- Хороший швидкості обробки
- WiFi
- Камера
- Музика
- 3G, Bluetooth
- Інтернеті
- Харчування, як календар, список справ і т.д.
- Більше функцій б краще

Їм готові витратити від £ 300 - £ 500

Лі ви, хлопці, є якісь інші моделі, яка краще, ніж 2, які я перерахував, будь ласка, долю ... необхідно Coz консультації експертів це буде мій перший touchphone Coz Im Still за допомогою Sony Ericsson W850i і його старіння ... Thank U
Я працюю на VZW так що я повинен сприяти бурі.

3,2 мегапіксельна камера
найбільша мережа 3G
своє глобальне
1 сенсорним екраном, який ви можете фактично відчувати
поставляється з 8 концерту Micro SD Card
Full HTML браузер
і зробили обода. вони роблять телефонів, а не комп'ютери:)
грає всі види аудіо-файлами
vznavigator і ожина NAV
Список можна продовжувати. Google це
Old 4 листопада 2008, 15:55
Член групи

Мені подобаються телефони HTC себе. ОС, відмінність від інших виробників. Їх сайт має деякий приємні для ока телефонів ми звичай оглядати тут уже кілька років.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.