![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм намагаються отримати нові touchphone, до цих пір існують 2, яка привернула мою увагу, один HTC Touch Diamond а інший буде iphone 3G (16Gb), Наскільки я знаю, мої кишки кажуть мені, щоб отримати HTC Touch Diamond, але мій друг тримати приставав до мене, щоб отримати замість iphone. Причина, HTC над iPhone Coz своєю стильною, ніж багато інших LOL але, чесно кажучи їм серйозний Gonna Get новий телефон цього року необхідно поради Те, що я не хочу / подобається, - Хороший швидкості обробки - WiFi - Камера - Музика - 3G, Bluetooth - Інтернеті - Харчування, як календар, список справ і т.д. - Більше функцій б краще Їм готові витратити від £ 300 - £ 500 Лі ви, хлопці, є якісь інші моделі, яка краще, ніж 2, які я перерахував, будь ласка, долю ... необхідно Coz консультації експертів це буде мій перший touchphone Coz Im Still за допомогою Sony Ericsson W850i і його старіння ... Thank U |
|
| |||
| |||
| Samsung Tocco (F480/90) є ще одним заслуговує на увагу, це дешевше, ніж у конкурентів, і, хоча Samsungs досить добре відомі речей Going Wrong (в основному батареї) вони ще краще для фіксації / заміни завдання. Як Ви здогадаєтеся F490 є більш нової версії, поставляється з трохи більше, стоїть дуже дивно мала кількість більше, але, як ви бюджет якого перевищує ціну в будь-якому випадку, я вгадую ви хочете вибрати для цього. Інформація & Огляд тут Ігнорувати сторони говорили інтерфейс не працюють добре, вони вносяться дуже критичну, тільки Справжньою проблемою це одна прокрутка вниз за списком (скажімо, музику) її важко змусити його контактну точку, де ви хочете його, то це тому, що вона робить це зробити сторінку вниз тип операції, так що якщо нижній пісні Ви прокручується разу не будуть з'являтися, але на наступний один за це буде. Все, що вони зробили, істота Page Down функції. Це може бути дуже дратує, якщо ви говорите шукає пісню, починаючи "IB", а нижня є "Iazzzzzzzzz" Ви знаєте свою наступну, на ПК потрібно виділити небагато, і він люб'язно бути прямо перед з вас, однак тут було б правильно, на самому верху. Але, на мій погляд, що, незважаючи на свою велику телефон, можливо, існує навіть спосіб змінити кількість рядків пропущено в прокручування, не володіючи телефон, я не знаю.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну основна причина не отримаєте iphone, якщо ви не хочете переходити на O2 в якості провайдера (я не знаю, хто ти є на даний момент, хоча, так що це не може бути проблемою), Є хакі з тим щоб він міг використовувати будь-якої мережі, але вони сторонні програми і як вони змінюють спосіб телефон працює (як це було зроблено для роботи тільки з O2), тому будьте обережні, якщо ви це робите.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samsung Omnia (SGH-i900v). Має календарі та інше, 5MP камера (так краще, ніж iphone), ви можете відправити MMS (на відміну від iphone), має бездротові, Bluetooth, мишка теж alrams, список завдань і Office Mobile.
| |||
| |||
| Цитата:
3,2 мегапіксельна камера найбільша мережа 3G своє глобальне 1 сенсорним екраном, який ви можете фактично відчувати поставляється з 8 концерту Micro SD Card Full HTML браузер і зробили обода. вони роблять телефонів, а не комп'ютери:) грає всі види аудіо-файлами vznavigator і ожина NAV Список можна продовжувати. Google це |
|
| |||
| |||
| Мені подобаються телефони HTC себе. ОС, відмінність від інших виробників. Їх сайт має деякий приємні для ока телефонів ми звичай оглядати тут уже кілька років. |