![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Да, аз съм може би ще се присмиваха питам за това, но дали това не е възможно да се получи нова видео карта за лаптоп? Знам, че те са на борда на карти, но аз се чудех дали е възможно да добавите друга карта или нещо подобно. Както можете да видите имам никакъв представа какъв Im 'говоря, така че ще кажа това; Може ли да ми ъпгрейд на видео картата на Acer се стремят 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бр
| |||
| |||
| Не не не!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ай лаптопи са доста мъртва приключва по отношение на повечето ъпгрейди
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| LOL, Реших, че ще каже, че всички. Благодарение anway |
|
| |||
| |||
| hehe тогава имате повече знания, отколкото си мислиш
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| LOL, така мисля. Както и да е, вместо да се започне нова тема, и тъй като този въпрос е свързано с моята видео карта, добре, как мога да разбера дали моят картата поддържа Phong защриховане? Опитах Еверест, и той казва, че не е така, но с приятел, който използва Phong направи същото, и му каза, че не е така, така че знам колко надеждна е това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не можете да надстроите gpu, но това може да бъде алтернатива ...... 7900GS костюм ли? Ако това някога стане освободени.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Надстройка фондова NVidia MX420 видео карта в Dell 8250 | AlanB | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Юни 2009 14:20 |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - Видео карти ъпгрейд? | jackwooly | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 27 Авг 2007 04:07 |
| Можете ли да ми помогнете с дънната / Видео карта Upgrade? | 102molson102 | Графика на карти & Монитори | 34 | 3 Jul 2007 05:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |