![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem pravděpodobně bude mít smála na tuto otázku, ale je možné se dostat novou grafickou kartu pro notebook? Vím, že jste na palubě-karty, ale já věděl, pokud je to možné přidat další karta nebo něco takového. Jak můžete vidět Nemám ponětí, o čem mluvím, tak jsem vám říct; Mohu upgradovat své grafické karty na Acer Aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No
| |||
| |||
| Ne ne ne!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ano notebooky jsou docela slepé uličky, pokud jde o většinu upgrady
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Lol, jsem vám všem říct. Díky anway |
|
| |||
| |||
| hehe pak mají více znalostí, než si myslíte
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Lol, myslím, že ano. Každopádně, místo založení nového tématu, a protože tato otázka souvisí s mou grafickou kartou, ale jak mohu zjistit, jestli moje karta podporuje Phongovo stínování? Zkoušel jsem Everest, a říká, že tomu tak není, ale přítel, který používá Phongův udělal totéž, a řekl, že není jeho, tak já nevím, jak spolehlivé to je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete upgrade na GPU, ale mohou existovat alternativa ...... 7900GS Vám? Pokud se někdy dostane uvolní.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgrade akciové nVidia MX420 grafická karta ve Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. červen 2009 14:20 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - Grafická karta upgrade? | jackwooly | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 27. srpna 2007 04:07 |
| Můžete mi pomoci s Motherboard / Video karta Upgrade? | 102molson102 | Graphics Cards & Monitory | 34 | 3. července 2007 05:22 |
| Thread Nástroje | |
| |