![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι, είμαι μάλλον θα πάρετε το ζωικό άλευρο για ζητώντας αυτό, αλλά είναι δυνατόν για να πάρετε μια νέα κάρτα βίντεο για ένα φορητό υπολογιστή; Ξέρω ότι είναι επί του σκάφους κάρτες, αλλά Αναρωτιόμουν αν είναι δυνατόν για να προσθέσετε μια άλλη κάρτα ή κάτι τέτοιο. Όπως βλέπετε, δεν έχω ιδέα τι είμαι αναφερόμαστε, οπότε θα το πω αυτό? Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μου κάρτα οθόνης σε Acer Aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι
| |||
| |||
| ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλιστα οι φορητοί υπολογιστές είναι αρκετά αδιέξοδα από την άποψη των περισσότερων αναβαθμίσεις
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Lol, σκέφτηκα, θα σας πω ότι όλα. Χάρη anway |
|
| |||
| |||
| hehe τότε που έχετε περισσότερες γνώσεις από ό, τι νομίζετε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Lol, Μάλλον. Τέλος πάντων, αντί να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα, και δεδομένου ότι το θέμα αυτό έχει σχέση με την κάρτα οθόνης μου, καλά, πώς μπορώ να μάθω αν υποστηρίζει την κάρτα μου Phong σκίαση; Προσπάθησα το Everest, που λέει και δεν το κάνει, αλλά σε ένα φίλο ο οποίος χρησιμοποιεί Phong έκαναν το ίδιο, και αυτό δεν το είπε, έτσι dunno πόσο αξιόπιστο είναι αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε το gpu, αλλά μπορεί να υπάρχει μια εναλλακτική λύση ...... 7900GS σας ταιριάζει; Εάν ποτέ κυκλοφορήσει γίνεται.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση υλικού nVidia MX420 κάρτα βίντεο με την Dell 8250 | AlanB | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Ιουν 2009 14:20 |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - Βίντεο κάρτα αναβάθμιση; | jackwooly | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 27 Αυγ 2007 04:07 |
| Μπορείτε να βοηθήσετε με την μητρική / Video Card Upgrade; | 102molson102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 34 | 3η Ιουλ 2007 05:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |