![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Yeah, Im 'vjerojatno idući u dobiti podsmjehivahu na pitanju, ali da li je moguće da dobijete novu grafičku karticu za laptop? Znam da ste na pansion karticama, ali sam zadivljen, ako je moguće dodati još jednu karticu ili nešto slično. Kao što možete vidjeti ja nemam pojma što sam pričaju, pa ću reći ovo; Mogu li nadograditi moj video karticu na Acer stremiti 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No
| |||
| |||
| Ne ne, ne!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da laptop se prilično mrtvi završava u pogledu većine nadogradnje
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Lol, ja shvatio bi vam reći da je sve. Hvala anway |
|
| |||
| |||
| hehe onda imate više znanja nego što misle
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Lol, mislim tako. U svakom slučaju, umjesto da se pokreće novu temu, a kako je ovo pitanje vezano za moj video karta, dobro, kako mogu saznati ako se moja kartica podržava Phong sjenjenje? JA pokušao Everest, i ona kaže da to ne dogodi, ali prijatelj koji koristi Phong učini isto, te je rekao da nije njegov, pa sam dunno how to je pouzdan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete nadograditi GPU, ali postoji svibanj biti alternativa ...... 7900GS odijelo ti? Ako ga ikad dobije izdana.