![]() |
|
| |||
| |||
| כן, אני כנראה הולך לשאול עבור צחק בשעה זו, אך האם ניתן לקבל כרטיס וידאו חדש של מחשב נייד? אני יודע שהם נמצאים ב-Board קלפים, אבל אני תוהה אם היה ניתן להוסיף עוד כרטיס או משהו כזה. כמו שאתם יכולים לראות אין לי מושג על מה אני מדבר, אז אני אומר את זה יהיה; האם אני יכול לשדרג את כרטיס המסך על Acer לשאוף 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מס '
| |||
| |||
| לא לא לא!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן מחשבים ניידים הם די מת מסתיים ביותר במונחים של שדרוגים
|
| |||
| |||
| LOL, חשבתי שאתה אומר את זה היה הכל. תודה anway |
|
| |||
| |||
| hehe אז יש לך ידע יותר ממה שאתה חושב
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| LOL, אני מניח. בכל מקרה, במקום החל על נושא חדש, ומכיוון שאלה זו קשורה כרטיס הוידאו שלי, ובכן, כיצד אוכל לדעת אם הכרטיס שלי תומך חדרים הצללה? ניסיתי Everest, והוא אומר את זה לא, אבל מי משתמש חבר חדרים עשו אותו, וזה אמר לו לא, אז איך אני dunno כי הוא אמין. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרג המניה nvidia MX420 כרטיס הווידאו של Dell 8250 | AlanB | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 יוני 2009 14:20 |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - וידאו כרטיס לשדרג? | jackwooly | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | -27 אוגוסט 2007 04:07 |
| האם תוכלו לעזור עם לוח האם / כרטיס הווידאו שדרוג? | 102molson102 | כרטיסי מסך & Monitors | 34 | 3rd יולי 2007 05:22 |
| שרשרת כלים | |
| |