![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taip, aš tikriausiai ketinate gauti juoktis ir klausia to, bet tai galima gauti naują vaizdo plokštę už nešiojamas? Aš žinau, jie laive kortelėmis, bet man buvo įdomu, jei tai galima pridėti kitą kortelę ar kažkas panašaus. Kaip matote, aš neįsivaizduoju, ką aš kalbu apie, kad aš tai sakau; Ar galiu atnaujinti savo vaizdo plokštę su Acer Aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaičius
| |||
| |||
| Ne ne ne!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye nešiojamieji kompiuteriai yra gana Aklaviečių požiūriu labiausiai atnaujinimas
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Lol, I figured jūs visi taip sako. Ačiū anway |
|
| |||
| |||
| hehe tada turite daugiau žinių, negu jūs manote
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Lol, manau taip. Anyway, vietoj pradedant naują temą, ir kadangi šis klausimas yra susijęs su mano vaizdo plokštę, gerai, kaip man sužinoti, ar mano kortelė palaiko Phong jautrūs? Bandžiau Everest, ir jis sako ne, bet draugas, kuris naudoja Phong padarė tą patį, ir sakė, kad jo nėra, todėl aš dunno kaip patikimus, kad yra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite naujinti GPU, tačiau gali būti alternatyva ...... 7900GS tinka jums? Jei jis kada nors jis pasireiškia paleistas.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atnaujinkite akcijų nVidia MX420 vaizdo plokštė ir Dell 8.250 | AlanB | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 10, 2009 14:20 |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - Vaizdo plokštė atnaujinti? | jackwooly | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Rugpjūtis 27, 2007 04:07 |
| Ar galite padėti Motherboard / Video Card upgrade? | 102molson102 | Graphics Cards & Monitoriai | 34 | 3 liepa 2007 05:22 |
| Temos įrankiai | |
| |