![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Yeah, I'm going to get prawdopodobnie wyśmiewali do tego pytania, ale jest to możliwe, aby uzyskać nową kartę video do laptopa? Wiem, że jesteś na pokładzie karty, ale zastanawiałem się, czy to możliwe, aby dodać kolejną kartę czy coś takiego. Jak widać Nie mam pojęcia, co mi mówisz, więc będę mówił; Czy mogę uaktualnić mojego karty graficznej w Acer Aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Liczba
| |||
| |||
| No no no!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aye laptopów są całkiem "ślepych zaułków" w warunkach najbardziej uaktualnień
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Lol, wyobraziłem można byłoby powiedzieć, że wszystkie. Dzięki anway |
|
| |||
| |||
| hehe, to znaczy, że wiedzą więcej niż myślisz
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Lol, I guess so. Anyway, zamiast rozpoczęciem nowego tematu, a ponieważ to pytanie jest związane z moją kartą wideo, dobrze, jak mogę się dowiedzieć, czy moja karta obsługuje Phong cieniowania? Próbowałem Everest, i to nie mówi, ale znajomego, który używa Phong zrobił to samo, i powiedział, że jego nie ma, tak jak I dunno, że jest niezawodny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można uaktualnić GPU, ale może być alternatywą ...... 7900GS garnitur Ciebie? Jeśli kiedykolwiek zostanie zwolniony.