![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da, sunt, probabil, mergi la a lua în râs pentru care solicită acest lucru, dar este posibil pentru a obţine o nouă placă video pentru un laptop? Ştiu că sunteţi la bord carduri, dar mă întrebam dacă este posibil să adăugaţi o altă carte sau ceva de genul asta. După cum puteţi observa nu am nici o idee despre ce vorbesc despre, aşa că voi spune acest lucru; Pot să-mi placă video upgrade pe un Acer aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr
| |||
| |||
| Nu, nu, nu!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da laptop-uri sunt destul de mort se termină în termeni de cele mai multe actualizări de
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Lol, m-am gândit să vă spun că toate. Multumesc anway |
|
| |||
| |||
| hehe, atunci aveţi mai multe cunoştinţe decât crezi
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Lol, cred că da. Oricum, în loc de a începe un nou subiect, şi de la această întrebare este legată de a-mi placă video, ei bine, cum pot afla dacă mea carte sprijină Phòng umbră? Am incercat Everest, şi el spune că nu, dar un prieten care foloseste Phòng făcut acelaşi lucru, şi că nu sa spus, asa ca am incredere ca stiu cum este. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu se poate face upgrade pentru GPU, dar poate exista o alternativă ...... 7900GS costum de tine? Dacă se ajunge vreodată eliberat.