![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jo, som pravdepodobne bude mať smála na túto otázku, ale je možné sa dostať novú grafickú kartu pre notebook? Viem, že ste na palube-karty, ale já věděl, ak je to možné pridať ďalšie karta alebo niečo takého. Ako môžete vidieť Nemám potuchy, o čom hovorím, tak som vám povedať; Môžem upgradovať svoje grafické karty na Acer Aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No
| |||
| |||
| Nie nie nie!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| áno notebooky sú docela slepej uličky, pokiaľ ide o väčšinu upgrady
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Lol, som vám všetkým povedať. Vďaka ANWA |
|
| |||
| |||
| hehe potom majú viac poznatkov, ako si myslíte
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Lol, myslím, že áno. Každopádně, miesto založenia nového téme, a pretože táto otázka súvisí s mojou grafickou kartou, ale ako môžem zistiť, či moje karta podporuje Phongovo tieňovanie? Zkoušel jsem Everest, a hovorí, že tomu tak nie je, ale priateľ, ktorý používa Phongův urobil to isté, a povedal, že nie je jeho, tak já nevím, ako spoľahlivé to je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžete upgrade na GPU, ale môžu existovať alternatíva ...... 7900GS Vám? Ak sa niekedy dostane uvoľní.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Upgrade akciovej nVidia MX420 grafická karta vo Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 14:20 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - Grafická karta upgrade? | jackwooly | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 27. augusta 2007 04:07 |
| Môžete mi pomôcť s Motherboard / Video karta Upgrade? | 102molson102 | Graphics Cards & Monitory | 34 | 3. júla 2007 05:22 |
| Thread Tools | |
| |