![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ыеах, Им 'вероватно лијегање добити подсмјехиваху на питању, али да ли је могуће да добијете нову графичку картицу за лаптоп? Знам да сте на пансион картицама, али сам задивљен, ако је могуће додати још једну картицу или нешто слично. Као што можете видети ја немам појма што сам причају, па ћу рећи ово; Могу ли надоградити мој видео картицу на Ацер стремити 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но
| |||
| |||
| Не не, не!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да лаптоп се прилично мртви завршава у погледу већине надоградње
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Лол, ја схватио би вам рећи да је све. Хвала ануаы |
|
| |||
| |||
| хехе онда имате више знања него што мисле
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Лол, мислим тако. У сваком случају, уместо да се покреће нову тему, а како је ово питање везано за мој видео карта, добро, како могу сазнати ако се моја картица подржава Пхонг сјењење? ЈА суђен Еверест, и она каже да то не догоди, али пријатељ који користи Пхонг учини исто, те је рекао да није његов, па сам дунно хоу то је поуздан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете надоградити ГПУ, али постоји мај бити алтернатива ...... 7900ГС одијело ти? Ако га икад добије издата.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упграде залиха НВИДИА МКС420 видео картицу на Делл 8250 | АланБ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10. јуна 2009 14:20 |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Цомпак Ево Н1020в - Видео цард упграде? | јацкуоолы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 27 аугуст 2007 04:07 |
| Можете ли помоћ са матичне плоче / Видео Цард Упграде? | 102молсон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 34 | 3. јула 2007 05:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |