![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так, я, мабуть, збирається отримати сміялися просять за це, але це можливо, щоб отримати нові відеокарти для ноутбука? Я знаю, що вони на борту карт, але мені було цікаво, якщо це можливо, щоб додати ще одну карту, або щось подібне. Як ви бачите, я поняття не маю, про що я говорю, тому я кажу про це; Чи можу я оновити мою відеокарту на Acer Aspire 5050/5051. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NO.
| |||
| |||
| Ні-ні-ні!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айе ноутбуки досить глухий кут у плані найбільш оновлення
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Lol, я подумав ви всі говорять. Завдяки anway |
|
| |||
| |||
| Hehe то у вас є більше знань, ніж ви думаєте
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Lol, я думаю, да. У всякому випадку, замість того, щоб почати нову тему, і оскільки це питання має відношення до моєї відеокарті, ну, як я можу дізнатися, якщо моя картка підтримує затінення Фонг? Я намагався на Еверест, і він говорить, що ні, але друг, який використовує Фонг зробив те ж саме, і говорить, що його немає, тому я знаю, наскільки достовірні, що є. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете оновити GPU, але можуть існувати альтернативні ...... 7900GS вас влаштовує? Якщо вона коли-небудь отримує звільнені.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення фонду NVidia MX420 відеокарт в Dell 8250 | AlanB | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 14:20 |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Compaq Evo N1020v - Видеокарта оновлення? | jackwooly | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 27 серпня 2007 04:07 |
| Чи можете ви допомогти з Материнська плата / відеокарта Upgrade? | 102molson102 | Графічні карти & Монітори | 34 | 3 липня 2007 05:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |