![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте аз намерих Acer се стремят 5052AWXMI и искате да го надстроите .....
Искам 3GHz или повече Имам 2,20 GHz Искам 2GB RAM или повече Имам 765,6 MB и на прилична видео карта може някой да ми помогне ....... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
когато Google този модел номер получавам лаптоп .. Имате ли лаптоп? Ако е така ще бъде много много трудно пресовани в модернизация на процесор или видео карта;)
Памет: 2 X 512MB на DDR2 533/667 MHz памет, upgradeable до 4 GB, като се използват две soDIMM модули (Dual-канален подкрепа) ще бъде трасето, което трябва да отида с памет .. Ако не разполагате с лаптоп после ме игнорира. Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Да това е лаптоп и не ми я обновяване Не знам много за работата на компютъра, Im модернизация то за да мога да играя игри като bioshock и Test Drive unlimted
|
|
|
|||
|
|||
|
най-добрите ще направите, е да надстроите овен .. нещото дойде "изглед готови" така че трябва да са нови ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Основно подобряване на процесора в един лаптоп не е наистина възможно.
|
|||
|
|||
|
Терес процеп А отстрани на лаптопа ми, че ще излезе. какво го ако DONT знам, че ще качване на снимка
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това звучи като разширяването порт за неща като Wi-Fi карти. Тя прави доста много на едно и също нещо като PCI пристанищата на десктоп PC на дънната платка.
Публикуване на англоиндийска медна монета за нас, за да се уверите, ако искаш.
|