![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem dostala Acer Aspire 5052AWXMI a chtějí jej upgradovat ..... Chci 3GHz nebo více Mám 2,20 GHz Chci 2GB RAM nebo více Mám 765,6 MB a slušné grafické karty může některý pomozte mi ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když jsem google, že číslo modelu jsem si notebook .. Máte notebook? Pokud tak budete velmi těžko lisované modernizace procesoru nebo grafické karty;)
Paměť: 2 x 512mb na DDR2 533/667 MHz paměti, rozšiřitelné na 4 GB pomocí dvou SODIMM modulů (Dual-kanálový podpory) budou na trase je potřeba jít s pamětí .. Pokud nemáte notebooku pak mě ignoruješ. Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Ano, je přenosný a jeho modernizace není ve skutečnosti mi to jako i dont vědět nic o fungování počítače, im modernizace je i tak mohou hrát hry, jako BioShock a zkušební jednotka unlimted |
|
| |||
| |||
| nejlepší budete dělat, je upgrade ram .. co se stalo "Vista ready", takže to musím být nový .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstatě upgrade CPU v notebooku není uskutečnitelný.
| |||
| |||
| Theres jeden slot se na straně mého notebooku, který vychází. Co je pro tebe dont když vím, že jsem si nahrát obrázek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že expanzní port pro věci, jako je Wi-Fi karty. Je to skoro totéž jako pci porty na stolním PC desce. Post a pice u nás si být jisti, jestli chcete.