![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας έχω ένα Acer Aspire 5052AWXMI και θέλετε να αναβαθμίσετε αυτό .....
Θέλω 3GHz ή περισσότερα Έχω 2,20 GHz Θέλω 2GB RAM ή περισσότερα Έχω 765,6 MB και μια αξιοπρεπή κάρτα βίντεο κάθε μία μπορεί να με βοηθήσει ....... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
όταν το Google ότι αριθμό μοντέλου να πάρω ένα φορητό υπολογιστή .. Έχετε ένα φορητό υπολογιστή; Αν ναι, θα είναι πολύ πολύ δύσκολο με πίεση για την αναβάθμιση του επεξεργαστή ή την κάρτα βίντεο?)
Μνήμη: 2 x 512MB της μνήμης DDR2 533/667 MHz, αναβαθμίσιμες έως 4 GB χρησιμοποιώντας δύο soDIMM modules (dual-channel υποστήριξη) θα είναι η διαδρομή που πρέπει να πάνε με μνήμη .. Εάν δεν έχετε φορητό υπολογιστή μου τότε αγνοούμε. Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, είναι ένα φορητό υπολογιστή και την πραγματικότητα, δεν μου ως αναβάθμιση i dont γνωρίζουν πολλά σχετικά με τη λειτουργία του υπολογιστή, im αναβάθμιση είναι έτσι μπορεί να παίξει παιχνίδια όπως το bioshock και δοκιμή οδήγησης unlimted
|
|
|
|||
|
|||
|
το καλύτερο που θα κάνετε είναι να αναβαθμίσετε το ram .. το πράγμα ήρθε "Vista Ready" Πρέπει επομένως να είναι νέα ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Βασικά αναβάθμιση μία CPU με ένα laptop δεν είναι πραγματικά εφικτό.
|
|||
|
|||
|
Theres μία σχισμή η μία πλευρά του laptop που μου βγαίνει. Τι είναι για σας εάν dont ξέρτε Θα μεταφορτώσετε μια εικόνα
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μοιάζει με την επέκταση του λιμένα για πράγματα όπως το wi-fi κάρτες. Είναι λίγο πολύ το ίδιο πράγμα με την pci λιμένων σε ένα desktop pc της μητρικής πλακέτας.
Δημοσίευση pice να είμαστε βέβαιοι ότι, αν θέλετε.
|