![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Imam Acer stremiti jedan 5052AWXMI i želite ga nadograditi .....
Želim 3GHz ili više Imam 2,20 GHz Želim 2GB RAM-a ili više Imam 765,6 MB pristojan i video kartice može tko pomoć mene ....... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
kad sam google broj modela koje sam dobio laptop .. Imate li laptop? Ako je tako da ćete biti jako jako tesko u nadogradnju procesora ili video karticu;)
Memorija: 2 x 512MB of DDR2 533/667 MHz memory, upgradeable to 4 GB soDIMM pomoću dva modula (dual-kanalna podrška) bi se put morate ići s memorijske .. Ukoliko nemate laptop onda ignoriraj me. My System: hAvAAck Build 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Da je to laptop i stvarno mi nije njegova nadogradnju kao ja dont znati velik dio o radu računala, nadogradnjom tako im ja mogu igrati igrice kao bioshock i testirati pogon unlimted
|
|
|
|||
|
|||
|
najbolje ćete napraviti je nadograditi ram .. stvar je došao "vidik spremni", tako da je dobivši biti novi ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Uglavnom nadogradnju procesora u jednom laptop stvarno nije izvodljiv.
|
|||
|
|||
|
Theres ima utor jedne strane moj laptop da izađe. što je za vas ako ne znate ja ću uploadati sliku
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To zvuči kao proširenje luke za stvari kao što su Wi-Fi kartice. To čini prilično mnogo isto kao PCI portova na desktop pc-a matične ploče.
Postavite pice za nas kako bi bili sigurni ako želite.
|