![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Van egy Acer Aspire 5052AWXMI, és azt szeretnék, hogy frissítse azt ..... Azt akarom, 3GHz vagy több Én 2,20 GHz Azt akarom, 2GB RAM vagy több Én 765,6 MB és a tisztességes videokártya tud valaki segítsen nekem ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha a google, hogy a modell számát kapok egy laptop .. Van egy laptop? Ha így lesz, nagyon nehéz nyomni korszerűsítése processzor vagy a videokártya;)
Memória: 2 x 512MB A DDR2 533/667 MHz, a memória, bővíthető 4 GB használó két SODimm modulok (kétcsatornás támogatás) lenne az útvonalat, akkor menjen a memória .. Ha nincs laptop, akkor figyelmen kívül hagyja rám. My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Igen ez egy laptop, és valójában nem nekem korszerűsítésére, mint én dont tud sokat a munka egy számítógéppel, im korszerűsítése úgy tudok játszani, mint a BioShock és a vizsgálatok vezetésére unlimted |
|
| |||
| |||
| a legjobb akkor nem is frissíti a RAM .. A dolog bejött "Vista ready" így kell lennie az új .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alapvetően korszerűsítés a CPU a laptop nem igazán megvalósítható.
| |||
| |||
| Ott a nyílás az oldalán, hogy a laptop-én jön ki. Mi ez, ha ön dont tud majd feltölteni a képet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a kikötő bővítése a dolgok, mint például a wi-fi kártyát. Teszi nagyjából ugyanaz, mint a PCI portokat egy asztali PC alaplap. Üzenethagyás Pice nekünk kell arról, ha akarod.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szeretnék egy kis segítség a korszerűsítés db | xioner | Általános fémáru Chat | 16 | 22. április 2008 06:57 |
| Upgrading régi PC | erysandoval | Általános fémáru Chat | 3 | 7. december 2007 10:13 |
| Upgrading my CPU | gazzzwp | Általános fémáru Chat | 3 | 14. október 2007 03:20 |
| Upgrading my ram | Ashley Williams | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 8. Szeptember 2007 04:32 |
| Frissítés My RAM | mxmad32 | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 26. augusztus 2007 10:11 |
| Téma eszközök | |
| |