![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני כבר יש לשאוף Acer 5052AWXMI ורוצים לשדרג אותו ..... אני רוצה 3GHz או יותר יש לי 2.20 GHz אני רוצה 2GB זיכרון RAM או יותר יש לי 765.6 MB וכן כרטיס וידאו הגון כל אחד יכול לעזור לי ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כשאני Google מספר הדגם כי אני מקבל מחשב נייד .. האם יש לך מחשב נייד? אם כן תוכל להיות מאוד מאוד קשה לחוץ על המעבד או לשדרג את כרטיס המסך;)
זיכרון: 2 x 512MB של זיכרון DDR2 533/667 MHz, upgradeable to 4 GB באמצעות שני מודולים soDIMM (dual-ערוץ התמיכה) יהיה על הציר אתה צריך ללכת עם זיכרון .. אם אין לך מחשב נייד אז להתעלם ממני. המערכת שלי: hAvAAck בניית 3
|
|
| |||
| |||
| כן זהו הנייד שלה לא משדרג לי את זה ממש כמו dont אני יודע הרבה על העבודה של המחשב, IM לשדרג אותו כדי שאני יכול לשחק משחקים כמו bioshock ולבדוק כונן unlimted |
|
| |||
| |||
| יהיה לך את הטוב ביותר לעשות הוא לשדרג את רם .. הדבר בא "Vista מוכן" אז זה חייב להיות חדש .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למעשה שדרוג של מעבד של מחשב נייד הוא לא באמת נתן לבצוע.
| |||
| |||
| Theres א א משבצת בצד של הנייד שלי, כי יצא. מה זה בשביל לדעת אם אני יהיה dont העלה תמונה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נשמע כמו הרחבת נמל עבור דברים כמו כרטיסי Wi-Fi. זה מזכיר בערך את אותו הדבר כמו יציאות PCI על לוח האם של המחשב השולחני. הוסף pice לנו כדי להיות בטוח אם אתה רוצה.