![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki Turiu Acer Aspire 5052AWXMI ir norite jį patobulinti ..... Noriu 3GHz ar daugiau Turiu 2,20 GHz Noriu 2GB RAM arba daugiau Aš 765,6 MB ir padoraus vaizdo plokštę gali kas nors padėti man ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kai ir google, kad modelio numerį gaunu laptopo .. Ar turite nešiojamąjį kompiuterį? Jei taip, jums bus labai labai labai sunku tobulinti procesorius ar vaizdo plokštė;)
Atmintis: 2 x 512MB DDR2 533/667 MHz, atminties, naujovinami iki 4 GB naudojant du SODIMM moduliais (Dual-channel support) būtų maršrutas jums reikia eiti su atminties .. Jei neturite nešiojamas tada ignoruoti mane. Mano sistema: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Taip, tai yra nešiojamas ir iš tikrųjų man tai taip modernizuoti I dont know much about iš kompiuterio darbo, jiems atnaujinti ją, kad galėčiau žaisti žaidimus kaip BioShock ir išbandyti unlimted |
|
| |||
| |||
| geriausiai jums padaryti, tai atnaujinti RAM .. dalykas atėjo "Vista ready", todėl turiu būti nauja .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmės modernizuoti CPU nešiojamas nėra tikrai Vykdytinas.
| |||
| |||
| Theres lizdo mano nešiojamas pusėje, kad išeina. Kas jį if you dont know I'll Įkelti nuotrauką |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai skamba kaip plėsti uosto dalykų, pavyzdžiui, "Wi-Fi korteles. Jis beveik tas pats, kaip PCI uostų Desktop PC's plokštę. Rašyti mums Krosnis būti tikri, jei norite.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prašau padėti atnaujinti PC | xioner | General Hardware Chat | 16 | Balandis 22, 2008 06:57 |
| Atnaujinimas seno kompiuterio | vikrus | General Hardware Chat | 3 | 7 gruodis 2007 10:13 |
| Atnaujinimas mano CPU | gazzzwp | General Hardware Chat | 3 | 14 spalis 2007 03:20 |
| Atnaujinimas mano RAM | Ashley Williams | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 8 rugsėjis 2007 04:32 |
| Atnaujinimas Mano RAM | mxmad32 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Rugpjūtis 26, 2007 10:11 |
| Temos įrankiai | |
| |