![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem dostala Acer Aspire 5052AWXMi a chcú ho upgradovať ..... Chcem 3GHz alebo viac Mám 2,20 GHz Chcem 2GB RAM alebo viac Mám 765,6 MB a slušné grafické karty môže niektorý pomôžte mi ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď som google, že číslo modelu jsem si notebook .. Máte notebook? Ak tak budete veľmi ťažko aglomerovanej modernizácie procesora alebo grafickej karty;)
Pamäť: 2 x 512mb na DDR2 533/667 MHz pamäte, rozšíriteľnej na 4 GB pomocou dvoch SODIMM modulov (Dual-kanálový pomoci) budú na trase je potreba ísť s pamäťou .. Ak nemáte notebooku potom ma ignorujes. Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Áno, je prenosný a jeho modernizácie nie je v skutočnosti mi to ako i dont vedieť nič o fungovaní počítača, im modernizácie je aj tak môžu hrať hry, ako BioShock a skúšobné jednotka unlimted |
|
| |||
| |||
| najlepšie budete robiť, je upgrade ram .. čo sa stalo "Vista ready", takže to musím byť nový .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstate upgrade CPU v notebooku nie je realizovateľný.
| |||
| |||
| Theres jeden slot sa na strane môjho notebooku, ktorý vychádza. Čo je pre teba dont keď viem, že som si nahrať obrázok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to, že expanzná port pre veci, ako je Wi-Fi karty. Je to skoro to isté ako pci porty na stolnom PC doske. Post a pice u nás si byť istí, ak chcete.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| By chcel pomoct s modernizáciou ks | xioner | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 22. apríl 2008 06:57 |
| Aktualizácia staré PC | švihácký | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 7 decembra 2007 10:13 |
| Aktualizácia mojich CPU | gazzzwp | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 14. október 2007 03:20 |
| Aktualizácia mojich ram | Ashley Williams | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 8. September 2007 04:32 |
| Aktualizácia Moja RAM | mxmad32 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. august 2007 10:11 |
| Thread Tools | |
| |