![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам Ацер стремити један 5052АУКСМИ и желите га надоградити ..... Желим 3ГХз или више Имам 2,20 ГХз Желим 2ГБ РАМ-а или више Имам 765,6 МБ пристојан и видео картице може ко помоћ мене ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кад сам гоогле број модела које сам добио лаптоп .. Имате ли лаптоп? Ако је тако да ћете бити јако јако теско у надоградњу процесора или видео картицу;)
Меморија: 2 кс 512МБ оф ДДР2 533/667 МХз меморы, упградеабле то 4 ГБ соДИММ помоћу два модула (дуал-канални подршка) би се пут морате ићи са меморијске .. Уколико немате лаптоп онда игнориши ме. Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
| |||
| |||
| Да је то лаптоп и стварно ми није његова надоградњу као ја донт кноткле велик део о раду рачунара, надоградњом тако им ја могу играти игрице као биосхоцк и тестирати погон унлимтед |
|
| |||
| |||
| најбоље ћете направити је надоградити рам .. ствар је дошао "видик спремни", тако да је добивен бити нови .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Углавном надоградњу процесора у једном лаптоп стварно није изводљив.
| |||
| |||
| Тхереса има слот једне стране мој лаптоп да изађе. што је за вас ако не знате ја ћу уплоадати слику |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То звучи као проширење луке за ствари као што су Уи-Фи картице. То чини прилично много исто као ПЦИ портова на десктоп пц-а матичне плоче. Поставите пице за нас како би били сигурни ако желите.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бих неки помоћ са надоградњом пц | ксионер | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 22 април 2008 06:57 |
| Надоградња старог рачунара | гиздав | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 7 децембар 2007 10:13 |
| Надоградња мој ЦПУ | газззуп | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 14 октобар 2007 03:20 |
| Надоградња мој рам | Асхлеы Уиллиамс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 8. Сеп 2007 04:32 |
| Мој Надоградња РАМ-а | мксмад32 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 аугуст 2007 10:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |