![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben bir Acer Aspire 5052AWXMI var ve ..... bunu yükseltmek istiyorum Ben 3GHz veya daha fazla istiyorum Ben GHz 2,20 var Ben 2GB RAM veya daha fazla istiyorum Ben MB 765,6 var ve iyi bir ekran kartı için herhangi bir yardım yaz ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir dizüstü .. almak bu model numarasını Google Bir dizüstü bilgisayar var mı? Eğer öyleyse çok çok işlemci ya da ekran kartı yükseltme olarak basılmasını olacak;)
Bellek: 2 x 512MB DDR2 533/667 MHz bellek, 4 GB upgradeable iki soDIMM modülleri kullanılarak (çift kanal desteği) bir bellek .. gitmeniz gerekiyorsa rota olacak Eğer beni görmezden bir dizüstü yok. Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3
|
|
| |||
| |||
| Evet, bir dizüstü bilgisayar ve gerçekten beni as I dont bilmek bir bilgisayarın çalışma çok hakkında yükseltmek değil, o kadar ben Bioshock ve test gibi oyunlar oynayabilirsiniz unlimted sürücü onu yükseltmek Sohbet |
|
| |||
| |||
| size en iyi yaparız .. RAM yükseltmedir böylece yeni olmalı ..'s şey "hazır" Vista geldi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temel olarak bir dizüstü bilgisayar bir CPU yükseltme gerçekten yapılabilir değil.
| |||
| |||
| Theres bir slot benim laptop o çıkan bir yan. Eğer bir resim yüklemek olacaktır bilmiyorduysanız için Whats |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Wi gibi şeyler için genişleme noktası-fi kartları gibi geliyor. Masaüstü PC anakart üzerindeki PCI port gibi bir çok aynı şey. Bizim için Post a pice emin olmak için isterseniz.