![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене Acer Aspire 5052AWXMI і хочемо, щоб перетворити його ..... Я хочу 3Ггц або більше Я 2,20 ГГц Я хочу 2GB RAM або більше Я 765,6 MB і гідною відеокарти Чи може мені допомогти одному ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли я Google, що номер моделі виграти ноутбук .. У Вас є ноутбук? У цьому випадку вам буде дуже і дуже жорсткий натисканні на модернізацію процесорів або відеокарт;)
Пам'ять: 2 х 512 Мб оперативної пам'яті DDR2 533/667 МГц, що розширюється до 4 Гб за допомогою двох модулях SODIMM (Dual-Channel Support) буде маршрутом Вам потрібно їхати з пам'яттю .. Якщо ви не працюєте на ноутбуці то ігнорують мене. Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Так, це ноутбук і його фактично не мені його перетворення, як я не знаю багато про робочого комп'ютера, підвищення його їм так що я можу грати в ігри, як BioShock і тест-драйв unlimted |
|
| |||
| |||
| краще ви будете робити це оновлення RAM .. Справа прийшов "Vista Ready", так це має бути новим .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оновлення основного процесора в ноутбуці не реально здійсненним.
| |||
| |||
| Theres слот боку мого ноутбука, що виходить. Whats It бо якщо ви не знаєте, я викладу фотографії |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це звучить як розширення порту для таких речей, як Wi-Fi карти. Це майже те ж саме, PCI порти на материнській платі настільного ПК. Поштові шматочок для нас, щоб переконатися, якщо хочете.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хотіли б отримати допомогу з оновленням ПК | xioner | Генеральний обладнання чат | 16 | 22 квітня 2008 06:57 |
| Оновлення старого комп'ютера | охайний | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 грудня 2007 10:13 |
| Оновлення мого процесора | gazzzwp | Генеральний обладнання чат | 3 | 14 жовтня 2007 03:20 |
| Оновлення мого RAM | Ешлі Вільямс | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 8 вересня 2007 04:32 |
| Оновлення Мій ОЗУ | mxmad32 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 серпня 2007 10:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |