![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej každý nový im zde a již požádala o pomoc, chci zvýšit disku místo mého notebooku mám externí účetní, ale nesnáším to asi, můžu to udělat sám, co mám koupit? by měl mít i na podporu hardwaru úložiště? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste nahradit pevný disk s větší budete muset znovu-instalaci systému Windows, všechny vaše software a osobní nastavení a soubory. Bude také zahrnovat přijímání laptop od sebe.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vyjmutí disku z notebooku | DERYN | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 12. Srpen 2009 07:39 |
| Upgrade na nový větší disk na Packard Bell iMedia 1625 | redcentinela | Drives & Removable Media | 1 | 25. května 2009 05:17 |
| Jak velký pevný disk pro notebook? | redplane58 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 16. listopadu 2007 07:21 |
| Přenosný pevný disk Příliš malé | Ashi | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 8. října 2007 13:34 |
| Staré notebooku, nový pevný disk | carritts | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 29. Září 2007 04:32 |
| Thread Nástroje | |
| |