![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου κάθε μία νέα im εδώ και ήδη ζητούν βοήθεια, θέλω να αυξήσει σκληρούς δίσκους χώρο του φορητού υπολογιστή μου έχω ένα εξωτερικό αλλά μισώ θα μεταφέρουν περίπου, μπορώ να το κάνω μόνος μου, τι χρειάζεται να αγοράσετε; θα πρέπει να πάρω σε ένα κατάστημα υλικού υποστήριξης; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αντικαταστήσετε τον σκληρό δίσκο με ένα μεγαλύτερο θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows, το λογισμικό σας και όλα τα προσωπικά αρχεία και ρυθμίσεις. Επίσης, θα περιλαμβάνει τη λήψη του φορητού υπολογιστή τους.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεση σκληρού δίσκου από το laptop | DERYN | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 12 Αυγ 2009 07:39 |
| Η αναβάθμιση σε νέες μεγαλύτερο σκληρό δίσκο σε έναν Packard Bell iMedia 1625 | redcentinela | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25η Μαΐου 2009 05:17 |
| Πόσο μεγάλο σκληρό δίσκο για laptop; | redplane58 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 16 Νοε 2007 07:21 |
| Laptop Hard Drive Πολύ Μικρές | ASHI | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 8 Οκτ 2007 13:34 |
| Παλιά laptop, νέο σκληρό δίσκο | carritts | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 29η Σεπ 2007 04:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |