![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej svatko im novi ovdje i već molba za pomoć, ja želim da se poveća prostor harddrive moj laptop imam vanjski ali ja mrzim nošenje oko njega, mogu li to učiniti po sebi, šta trebam kupiti? mogu doći na hardverske podrške dućan? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako zamijenite hard disk sa većim jednom ćete morati ponovo instalirati sustav Windows, softver i sve Vaše osobne postavke i datoteke. Ona će također uključivati i uzimanje laptopa apart.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Uklanjanje diska s laptopa | DERYN | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 12. kolovoz 2009 07:39 |
| Nadogradnjom na veće novi hard disk na Packard Bell iMedia 1625 | redcentinela | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25. svibanj 2009 05:17 |
| Kako velik hard disk za laptop? | redplane58 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 16. studeni 2007 07:21 |
| Laptop Hard Drive premala | Ashi | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 8. listopad 2007 13:34 |
| Stari laptop, novi tvrdi disk | carritts | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 29. Ruj 2007 04:32 |
| Thread Tools | |
| |