![]() |
|
| |||
| |||
| היי כל אחד IM חדש כאן וכבר לבקש עזרה, אני רוצה להגדיל את שטח harddrive של הנייד שלי, יש לי חיצוני אבל אני שונא אותו סביב שנשא, אני יכול לעשות את זה לבד, מה אני צריך לקנות? אני צריך לנקוט כדי לתמוך בחומרה של חנות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מחליף את הכונן הקשיח עם אחד גדול יותר יהיה עליך להתקין מחדש את Windows, כל התוכנות שלך ואת הגדרות וקבצים אישיים. זה יהיה כרוך גם לוקח את הנייד בנפרד.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הסרת הכונן הקשיח של המחשב הנישא | DERYN | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 12th אוגוסט 2009 07:39 |
| שדרוג חדשים כונן קשיח גדול על Packard Bell iMedia 1625 | redcentinela | כוננים & נשלפת | 1 | ה -25 במאי 2009 05:17 |
| עד כמה גדול על הכונן הקשיח של המחשב הנישא? | redplane58 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 16th נובמבר 2007 07:21 |
| Laptop כונן קשיח קטן מדי | Ashi | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 8 אוקטובר 2007 13:34 |
| הנייד הישן, כונן קשיח חדש | carritts | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 29 ספטמבר 2007 04:32 |
| שרשרת כלים | |
| |