![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey every one im new here ir jau prašo padėti, aš noriu daugiau erdvės kietajame diske savo laptopo Turiu išorės bet aš mėgstu vykdymo vietą, aš galiu padaryti tai pats, ką man reikia nusipirkti? turėčiau imtis techninės įrangos parduotuvė? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei vietoj kietajame diske su didesnės vieną turėsite iš naujo įdiegti Windows, visus savo programinę įrangą ir asmeninius nustatymus ir failus. Jis taip pat apims, atsižvelgiant nešiojamas atskirai.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Šalinama iš nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską | DERYN | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Rugpjūtis 12, 2009 07:39 |
| Modernizavimas naujų didesnį kietąjį diską Packard Bell Imedia 1.625 | redcentinela | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 25, 2009 05:17 |
| Kokio dydžio kietąjį diską nešiojamiesiems? | redplane58 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Lapkritis 16, 2007 07:21 |
| Nešiojamas kietasis diskas per mažas | Ashi | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 8 spalis 2007 13:34 |
| Senas nešiojamas, naujas kietojo disko | carritts | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 29 rugsėjis 2007 04:32 |
| Temos įrankiai | |
| |