mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Atnaujinimas my Laptop Hard Drive

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 07:01
Naujas Narys

Default Atnaujinimas my Laptop Hard Drive

hey every one im new here ir jau prašo padėti, aš noriu daugiau erdvės kietajame diske savo laptopo Turiu išorės bet aš mėgstu vykdymo vietą, aš galiu padaryti tai pats, ką man reikia nusipirkti? turėčiau imtis techninės įrangos parduotuvė?
Old Birželis 17, 2009, 07:11
Administrator Grupė

Default Atnaujinimas my Laptop Hard Drive

Jei vietoj kietajame diske su didesnės vieną turėsite iš naujo įdiegti Windows, visus savo programinę įrangą ir asmeninius nustatymus ir failus. Jis taip pat apims, atsižvelgiant nešiojamas atskirai.

Tai tikrai priklauso nuo to, kaip esate įsitikinę, kad daro ir kokią patirtį turite su šia dalykas tipo.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Šalinama iš nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską DERYN Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Rugpjūtis 12, 2009 07:39
Modernizavimas naujų didesnį kietąjį diską Packard Bell Imedia 1.625 redcentinela Drives & Removable Media 1 Gegužė 25, 2009 05:17
Kokio dydžio kietąjį diską nešiojamiesiems? redplane58 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Lapkritis 16, 2007 07:21
Nešiojamas kietasis diskas per mažas Ashi Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 8 spalis 2007 13:34
Senas nešiojamas, naujas kietojo disko carritts Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 29 rugsėjis 2007 04:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.