![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј свако им нови овде и већ молба за помоћ, ја желим да се повећа простор харддриве мој лаптоп имам спољни али ја мрзим ношење око њега, могу ли то учинити по себи, шта ја потреба купити? могу доћи на хардверске подршке дућан? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако замените хард диск са већим једном ћете морати да поново инсталирате систем Уиндоус, софтвер и све Ваше личне поставке и датотеке. Она ће такође да укључује и узимање лаптоп апарт.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уклањање диска са лаптоп | ДЕРЫН | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 12 аугуст 2009 07:39 |
| Надоградњом на веће нови хард диск на Пацкард Белл иМедиа 1625 | редцентинела | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25 мај 2009 05:17 |
| Како велик хард диск за лаптоп? | редплане58 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 16 новембар 2007 07:21 |
| Лаптоп Хард Дриве премала | Асхи | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 8 октобар 2007 13:34 |
| Стари лаптоп, нови тврди диск | царриттс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 29. сеп 2007 04:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |